Home Gaming Gamende YouTubers strijden in internationale videowedstrijd om game PC

Gamende YouTubers strijden in internationale videowedstrijd om game PC

by Mark van Truijen

Vijf bekende gamende YouTubers uit vijf verschillende landen nemen het tegen elkaar op in een online videowedstrijd, georganiseerd door Startselect.

De deelnemende kanalen zijn te vinden op www.startselectplay.com, waar iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete video en daarmee kans maakt op een game PC. Ook de Nederlandse YouTuber Yarasky, die gemiddeld 13 miljoen maandelijkse kijkers trekt, doet mee.

Alle video’s spelen zich af rondom het thema games en de voordelen van het legaal digitaal aanschaffen ervan.

“Met de video’s willen we iedereen bewust maken over het kopen van games; wat is betrouwbaar en legaal? Hoe kan ik zo snel mogelijk weer verder met gamen? Wij hadden deze vragen ook en we hebben met Startselect het antwoord gevonden. Wie, wat, hoe en waar onthullen we later. Voor nu kijken we enorm uit naar de verloop van deze wedstrijd. Moge de beste YouTuber winnen!”, aldus Bas van Meurs, brandmanager bij Startselect.

De wedstrijd loopt 29 januari. Daarna wordt bekend gemaakt welke YouTuber de meeste stemmen heeft vergaard en wie de game PC in de wacht mag slepen. Op 1 februari volgt de onthulling van Startselect.
Meer informatie over onder andere de voorwaardes en de deelnemende YouTubers is hier te vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x