Home Gaming Kijk hier OG Unwrapped terug (voor de hele familie!)

Kijk hier OG Unwrapped terug (voor de hele familie!)

by Jos Vis

Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijke videogames, heeft zes gloednieuwe blockbuster-videogames onthuld, gebaseerd op de grootste namen in de wereld van entertainment voor kinderen en gezinnen. De grote aankondigingen werden vandaag getoond op ‘OG Unwrapped’, de allereerste, op de consument gerichte, digitale showcase van de uitgever. Alle titels worden in de komende 12 maanden gelanceerd en luiden het grootste en meest diverse jaar van releases van videogames tot nu toe in.

Het evenement werd bekroond met de verrassende onthulling van DC Justice League, een gloednieuw gezinsvriendelijk avontuur, onder licentie van Warner Bros. Interactive Entertainment namens DC, met in de hoofdrol het iconische DC Super Hero-team. Naast dit nieuws werd ook Star Trek Prodigy: Supernova volledig onthuld, waarbij fans werden meegenomen op een intergalactisch ruimteavontuur dat zich afspeelt in de wereld van de geanimeerde tv-series voor kinderen. DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms werd ook voor het eerst getoond, een hoogvliegende actiegame geïnspireerd op de originele DreamWorks Animation-serie DreamWorks Dragons: The Nine Realms, een geheel nieuwe show die zich 1300 jaar na de gebeurtenissen van How to Train Your Dragon.

Andere titels die zijn onthuld, zijn onder meer PAW Patrol: Grand Prix, die later dit jaar te hulp komt en families en vrienden voor het eerst de kans geeft om samen te racen als ’s werelds beroemdste pups van de #1 pre-school show. LOL Surprise! B.Bs Born To Travel, een modespel voor meerdere spelers, gebaseerd op het beste speelgoedmerk, werd ook voor het eerst getoond.

Na meerdere jaren van dynamische groei voor Outright Games, markeert deze nieuwe golf van belangrijke aankondigingen het grootste jaar ooit voor de toonaangevende uitgever van kindergames. Terwijl ze hun expansie voortzetten en samenwerken met de grootste namen in de entertainmentindustrie, zal Outright Games de komende 12 maanden afsluiten met het uitbrengen van 30 titels sinds het bedrijf in 2017 begon met het publiceren van games.

“OG Unwrapped is een statement van ons. We hebben jarenlang gewerkt aan het opbouwen van onze reputatie als toonaangevende makers van gezinsvriendelijke videogames en we willen direct beginnen met ons bredere publiek en alle miljoenen fans van onze games die er zijn”, zei Terry Malham, voorzitter van Outright Games. “We hebben de beste line-up van games die we ooit hebben gelanceerd in het komende jaar, en ondanks al onze groei en succes in de afgelopen jaren, beginnen we nog maar net het enorme potentieel aan te boren dat we zien in de wereld van interactief entertainment voor kinderen”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: