Home Gaming Paw Patrol Grand Prix is wat je krijgt als je Paw Patrol kruist met Mario Kart

Paw Patrol Grand Prix is wat je krijgt als je Paw Patrol kruist met Mario Kart

by Jos Vis

Ben jij (of iemand van je gezin) helemaal weg van de Paw Patrol-serie? Dan weet je vast al dat er een heuse Paw Patrol-film onderweg is naar de Nederlandse Bioscopen, maar wist je ook dat je binnenkort met jouw favoriete Paw Patrol-personages kunt gaan racen? Tijdens OG Unwrapped, de digitale showcase van Outright Games, kregen we de eerste beelden te zien van Paw Patrol Grand Prix, dat veel weg heeft van Mario Kart en dat bedoelen we postief.

Toch onderscheidt het zich van de Mario Kart-serie, waarbij je geen directe kopieën tegenkomt van de wapens en daardoor lijkt het geheel verrassend creatief te gaan worden. Tel daarbij op dat ook de allerjongste gamers mee kunnen doen met deze racegame en dat je dit doet in een prachtige setting die perfect past bij de avonturen van Paw Patrol.

Paw Patrol Grand Prix kun je met vier spelers tegelijk spelen en kent 11 tracks, die allemaal te berijden zijn in een dag- en nachtsetting. Deze game is op veel verschillende platformen te spelen: Xbox One, Xbox Series S/X, PlayStation 4, PlayStation 5, Google Stadia, Nintendo Switch en PC. Paw Patrol Grand Prix is verkrijgbaar vanaf 30 september.

De PAW Patrol is bezig met hun snelste missie tot nu toe: de Pup Cup winnen! Outright Games, de toonaangevende wereldwijde uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft in samenwerking met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master, een toonaangevend wereldwijd bedrijf voor kinderamusement en de makers van PAW Patrol, de aanstaande release van PAW Patrol: Grand Prix aangekondigd. Ontwikkeld door 3D Clouds, worden spelers uitgedaagd tot PAWsome kart-competities, racen rond in iconische voertuigen uit de populaire tv-show.

Sluit je aan bij Ryder en zijn harige vrienden terwijl ze door Adventure Bay, Jake’s Snowboarding Resort en de Jungle racen om erachter te komen wie het gaspedaal kan indrukken en tot winnaar gekroond kan worden. Pas op voor de stiekeme burgemeester Humdinger, die om de hoek zou kunnen zijn om je race in een gekke catastrofe te veranderen!

PAW Patrol: Grand Prix biedt plaats aan maximaal 4 spelers tegelijk, en bevat een eenvoudige bedieningsoptie voor de kleintjes met automatische versnelling om ze over de baan te leiden – evenals een harde modus voor ervaren baansterren. Dus maak je klaar voor een PAWsomerace rond 11 circuits met je beste puppyvrienden!

Belangrijkste kenmerken:

  • TOT 4 PAW PATROL RACERS – Je kunt met vrienden spelen in een gesplitst scherm voor maximaal 4 spelers als je favoriete pups, waaronder Chase, Marshall en Rex!
  • WORD KAMPIOEN – Gebruik power-ups en boosts, waaronder waterballonnen, sneeuwballen en confetti-ontploffingen om de pole-position te bereiken.
  • PAS JE KARTEN AAN – Maak van je kartmorePAW iets met 20 toppers die zijn geïnspireerd op de show. Hoe meer je racet, hoe meer je vrijspeelt!
  • MAYOR MADNESS – Vermijd de trucs en obstakels die burgemeester Humdinger op de rails kan gooien terwijl je rondzoomt.

Deze geheel nieuwe kart-racer is gebaseerd op PAW Patrol, een van de meest succesvolle series op kindertelevisie wereldwijd, sinds de uitzending in 2013 consequent gerangschikt onder zowel de best beoordeelde kleuter- als 6-11-series voor kinderen. meer dan 170 landen via de tv-show, speelgoed, videogames, kledinglijnen en zelfs attracties in themaparken.

Vorig jaar breidde de PAW Patrol-franchise uit met PAW Patrol: The Movie, geproduceerd door Spin Master Entertainment in samenwerking met Nickelodeon Movies en gedistribueerd door Paramount Pictures, dat tijdens het openingsweekend op nummer 1 stond in de meeste gebieden. Het verdiende meer dan $ 144 miljoen aan de wereldwijde kassa en blijft een groot succes op Paramount’s streamingplatform, Paramount +. PAW Patrol viert volgend jaar zijn 10-jarig jubileum en brengt ook een tweede film uit, PAW Patrol: The Mighty Movie.

Outright Games en Paramount Consumer Products werkten eerder samen aan drie PAW Patrol-games; PAW Patrol: On a Roll, PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure Bay en PAW Patrol: The Movie: Adventure City Calls. Outright Games werkte eerder ook samen met 3DClouds om Race With Ryan, Fast and Furious Rise of Shifter and Blaze en de Monster Machines Axle City Racers tot leven te brengen.

Terry Malham, CEO van Outright Games, zei:

“We zijn absoluut verheugd om opnieuw samen te werken met Paramount Consumer Products, Nickelodeon en Spin Master om onze favoriete pups samen te brengen op het circuit met PAW Patrol: Grand Prix. Dit is nu onze vierde PAW Patrol-game en we vinden het geweldig om nieuwe avonturen te vinden voor Ryder en zijn hondenvrienden om in vast te zitten. PAW Patrol: Grand Prix wordt een geheel nieuwe richting voor PAW Patrol-videogames en een superspannend kartrace-toernooi om het op te nemen tegen vrienden en familie. We zien je bij de start!’’

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: