Home Gaming DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms aangekondigd tijdens OG Unwrapped

DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms aangekondigd tijdens OG Unwrapped

by Jos Vis

Vandaag werden er een aantal grote games aangekondigd tijdens OG Unwrapped, de digitale showcade van Outright Games. Een daarvan was DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms, dat zich afspeelt in het ‘How to Tame Your Dragon’-universum.

Laat je innerlijke draak los en vlieg voorbij de verborgen wereld, in een onvergetelijk avontuur om de verloren familie van Thunder te redden. Binnenkort kun je aan dit epische avontuur beginnen en de geheimen van Dragonkind ontdekken! De game komt dit najaar uit op alle platforms. DreamWorks Dragons: Legends of the Nine Realms zit boordevol actie voor jong en oud en belooft een spannend avontuur te worden.

Fans kunnen verder gaan dan de verborgen wereld en zich onderdompelen in een geheel nieuwe wereld van draken, en door vijf onontgonnen rijken zweven en duiken als een van een nieuwe generatie draken – Plowhorn, Wu & Wei, Feathers en Thunder – op een epische zoektocht om de familie van Thunder te redden. Spelers moeten speciale vaardigheden ontgrendelen en hun staarten, klauwen en adem gebruiken om angstaanjagende vijanden te verslaan. Het is nodig om de snelheid, kracht en intelligentie van de draken te verhogen om de ultieme heldendraak te bouwen en de gigantische eindbazen te verslaan die de familie van Thunder in de weg staan. De toekomst van Night Lights en alle drakenkinderen hangt ervan af!

Ervaren spelers kunnen zichzelf ook op de proef stellen in de ‘Challenge Mode’ met herspeelbare levels die nog moeilijker worden nadat ze voor het eerst zijn voltooid. Als toevoeging aan de onderdompeling, terwijl spelers ronddobberen en rondvliegen als Thunder en vrienden, worden ze vergezeld door de kenmerkende muziek van de veelgeprezen componist Chris Whiter, die alle orkestrale nummers voor de game heeft gemaakt.

“We zijn verheugd dat Outright Games in 2022 een ongelooflijke DreamWorks Dragons-videogame zal kunnen leveren en de wereld kan helpen kennismaken met deze geheel nieuwe generatie personages”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “Als grote fans van de How to Train Your Dragon-franchise, vonden we het geweldig om deze geweldige personages en rijken van de nieuwste tv-series naar een videogame te transporteren, en ook om opnieuw samen te werken met onze partners bij Universal. Fans kunnen ongelooflijke actie en avontuur verwachten wanneer ze kunnen vliegen en verkennen als hun favoriete draak. We kunnen niet wachten om het later dit jaar met iedereen te delen.”

“De veelgeprezen How to Train Your Dragon-franchise blijft de aandacht trekken van generaties publiek over de hele wereld nadat deze in 2010 voor het eerst op het scherm verscheen met de eerste film”, aldus Jim Molinets, SVP Production, Universal Games and Digital Platforms. “We kijken ernaar uit om voort te bouwen op het succes van DreamWorks Dragons: The Nine Realms met een interactieve ervaring die non-stop actie en modern verhaal combineert tot een game die de verwachtingen van fans zal overtreffen.”

DreamWorks Dragons: The Nine Realms speelt zich 1300 jaar na de gebeurtenissen van How to Train Your Dragon af en wordt nu gestreamd op Peacock en Hulu in de VS en zal dit voorjaar beschikbaar zijn voor de rest van de wereld.

DreamWorks Dragons: Legends of The Nine Realms verschijnt dit najaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: