Home Gaming HITMAN KOMT TOT LEVEN

HITMAN KOMT TOT LEVEN

by Mark van Truijen

Io-Interactive en Realm Pictures hebben onlangs een select groepje mensen uitgenodigd om te fungeren als handler van Agent 47 terwijl hij op een missie gaat om een Servische wapenhandelaar uit te schakelen in een eenmalige, nog nooit eerder vertoonde en levensechte Hitman-ervaring. Onder de deelnemers waren YouTubers AliA, NukemDukem, SUP3R KONAR en Pietsmiet en Jane Perry, de actrice die haar stem leent aan Diana Burnwood, de handler van Agent 47.

 Om zo dicht mogelijk bij de fantasie te komen zette de crew een op maat gemaakte controlekamer in elkaar, compleet met beelden van bewakingscamera’s, een koffer met de briefing van de missie en een telefoon die tijdens de missie vaak van pas zou komen. Deelnemers hadden toegang tot een computer die kon worden gebruikt voor het hacken van sleutelelementen in de echte wereld die door Realm Pictures was gebouwd, en tot een directe lijn met Agent 47 persoonlijk. Om de ervaring compleet te maken schakelde Io-Interactive de hulp in van Agent 47-stemacteur David Bateson.

Het doel was om te kijken of het mogelijk was om het gevoel van een levensechte Hitman-ervaring te creëren voor de deelnemers,” zegt Marc Skouborg, Brand Marketing Director bij Io-Interactive. “Realm Pictures leverde ver boven onze verwachtingen en we zijn ondersteboven van hoe goed ze de essentie van de game hebben weten te vangen: volledige vrijheid. Het is simpelweg fantastisch.”

Een landhuis in het Engelse Devon fungeerde als setting voor het avontuur waarbij Realm Pictures voorzag in meerdere ingangen tot het huis en vele manieren voor de deelnemers om hun doelwit uit te schakelen, zoals een draagbaar kanon, mogelijkheden voor vergiftiging en zelfs de kans om het doelwit te vermorzelen onder een vallend standbeeld.

Je kunt hier een kijkje achter de schermen nemen om erachter te komen wat er nodig was om Hitman tot leven te laten komen.

HITMAN wordt op 11 maart uitgebracht voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One, het alles-in-één game- en entertainmentsysteem van Microsoft en Windows pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x