Home Gaming Avonturengame Adams Venture Origins is vanaf 1 april verkrijgbaar

Avonturengame Adams Venture Origins is vanaf 1 april verkrijgbaar

by Mark van Truijen

SOEDESCO heeft vandaag bekend gemaakt dat de spectaculaire remake van de klassieker Adam’s Venture van developer Vertigo Games zijn debuut zal maken op 1 april 2016. Adam’s Venture: Origins is vorig jaar voor het eerst aangekondigd en is een remake van de originele Adam’s Venture ChroniclesThe Search for the Lost Garden, Solomon’s Secret en Revalations. De uitgebreide remake Adam’s Venture: Origins speelt zich af in de jaren 20 en is een complete, niet-gewelddadige next-generation avonturengame.

Het avontuur begint in 1928, wanneer een routine opgraving van een Franse kerk leidt tot de ontdekking van een mysterieuze rol met daarop symbolen van de Tempeliers. Wie kan als eerste ontdekken waar de locaties van de vier rivieren, vermeld in het boek van Genesis, zich bevinden? En wat zou dit kunnen betekenen?

Met de krachtige engine van Unity 5 en met een geheel nieuw plot, is dit de complete Adam’s Venture ervaring. Tijdens hun avonturen zullen spelers de wereld rondreizen en plaatsen bezoeken zoals de Tempelberg in Jeruzalem en Oxford. In de trailer is de nieuwe gameplay te bewonderen. Onze held racet met een mijnkarretje door een vleermuisgrot, bezoekt gevaarlijke ruïnes in verschillende landen en lost diverse brein brekende puzzels op.

Over Adam’s Venture
Jij bent Adam Venture, een bekende ontdekker en avonturier. Tijdens zijn epische avonturen in de jaren 20 ontdekt hij antieke voorwerpen die gehuld zijn in eeuwenoude mysteries. Om ze te bemachtigen zal je vreemde symbolen moeten ontcijferen en raadsels moeten oplossen. Daarbij word je ondersteund door jouw trouwe metgezel Evelyn. Samen met haar zal je ingenieuze puzzels moeten oplossen en adembenemende uitdagingen moeten ondernemen om de kwaadaardige Clairvoix Corporatie te dwarsbomen. Bezoek prachtige locaties en probeer de voorsprong te behouden in een race tussen goed en kwaad die de wereld in balans houdt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x