Home Gaming HET CREATIEVE PROCES ACHTER HET FASCINERENDE VERHAAL VAN FINAL FANTASY XIV WORDT VERKEND IN EEN NIEUWE VIDEO

HET CREATIEVE PROCES ACHTER HET FASCINERENDE VERHAAL VAN FINAL FANTASY XIV WORDT VERKEND IN EEN NIEUWE VIDEO

by Mark van Truijen

In de nieuwste developer diary vertelt het creatieve team van FINAL FANTASY® XIV over hun inzichten en uitdagingen in het creëren van een verhaallijn die recht doet aan de FINAL FANTASY-serie.

De sterrencast die verantwoordelijk is voor het creëren van deze veelgeprezen titel bevat onder andere Main Scenario Writer Kazutoyo Maehiro, World Lore Creator Banri Oda en English Localization Lead Michael Christopher Koji Fox. In deze video geeft ieder lid een toelichting op hun persoonlijke visie en doelstellingen in hun samenwerking om te komen tot de unieke ervaring die FINAL FANTASY XIV biedt.

FINAL FANTASY XIV: HEAVENSWARD, is nu verkrijgbaar voor het PlayStation®3-systeem, het PlayStation®4-systeem en Windows PC. Voor nieuwkomers is er nu tevens een alles-in-een bundel verkrijgbaar met daarin zowel het bekroonde FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn als FINAL FANTASY XIV: Heavensward. Nieuwe accounts krijgen een gratis demo van 30 dagen. Een maandabonnement is al verkrijgbaar vanaf €10,99. Mocht je nog niet de kans hebben gehad om FINAL FANTASY XIV Online uit te proberen kun je 14 dagen op proef spelen, via deze link voor pc of voor PlayStation 3 en PlayStation 4 direct via het PlayStation Network.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: