Home Gaming Het volgende piekhoofdstuk van Fiesta Online’s Realm of the Gods-uitbreiding is nu beschikbaar

Het volgende piekhoofdstuk van Fiesta Online’s Realm of the Gods-uitbreiding is nu beschikbaar

by Jos Vis

gamigo is verheugd aan te kondigen dat Amatheon’s Corruption, alweer een ander hoogtepunt voor de epische Realms of the Gods-uitbreiding voor Fiesta Online, vandaag is uitgebracht. Het bedrijf bracht Fiesta Online – een van de langstlopende MMORPG’s – eind juli 2021 naar een hoger niveau met de release van Realms of the Gods, de grootste uitbreiding tot nu toe. Deze update bood, naast talloze andere nieuwe content, een aanzienlijke uitbreiding van de gamewereld met nieuwe rijken, veel nieuwe speurtochten en vijanden, en een verhoogde levelcap.

In Realm of the Gods moesten spelers getuige zijn van Pagel die samenwerkte met een nieuwe bondgenoot te midden van corruptie die zich door het land verspreidde. Nu heeft Pagel ook de kampioen Crixus Amatheon gecorrumpeerd. Door de macht van Amatheon groeien de bestaande corrupties in kracht en variantie, waardoor de bewoners van de rijken verder worden bedreigd. De gevarieerde nieuwe missiereeks laat spelers Crixus achtervolgen terwijl ze ontdekken hoe hij is gecorrumpeerd. Veel verschillende uitdagingen wachten op hen voordat ze eindelijk de corrupte kampioen in zijn tempel kunnen confronteren.

Amatheon wordt de meest geavanceerde en uitdagende wereldbaas in de geschiedenis van Fiesta Online. Deze ontmoeting zal worden aangevuld met een dynamische omgeving die nog nooit eerder in de game is vertoond.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: