Home Gaming Enhanced Edition uitgebracht voor populaire commerciële visserijsimulatie Fishing: North Atlantic op pc en consoles

Enhanced Edition uitgebracht voor populaire commerciële visserijsimulatie Fishing: North Atlantic op pc en consoles

by Jos Vis

Onafhankelijke ontwikkelaar Misc Games heeft vandaag de release aangekondigd van Fishing: North Atlantic Enhanced Edition voor Windows PC via Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Belangrijke verbeteringen zijn onder meer RTX-ondersteuning, PS5 DualSense-controllerondersteuning, evenals de toevoeging van nieuwe vissersboten, officieel gelicentieerde in-game-items, aangepaste startopties en de mogelijkheid om game-saves over te zetten van vorige gen naar huidige gen-consoles.

Degenen die Fishing: North Atlantic op consoles bezitten, kunnen de Enhanced Edition voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S kopen met een korting van 85% (4,99 € — normaal € 34,99) tot 24 maart 2022. Eigenaars met de bestaande De Steam-versie ontvangt de Enhanced Edition als een volledig gratis update, terwijl degenen met consoles van de vorige generatie kunnen profiteren van een kleine update van het basisspel met verschillende bugfixes en gameplay-verbeteringen.

YouTube video


Het vervolg op het populaire vissimulatorspel Fishing: Barentsz Sea, Fishing: North Atlantic speelt zich af voor de kust van Nova Scotia, waar de oceaan grenzeloos en onvoorspelbaar is en wemelt van de tonijn, zwaardvis en kruipende schaaldieren. Je bent uitgenodigd om de rol van kapitein op je te nemen die verantwoordelijk is voor het aansturen van een bemanning van collega-vissers die graag terug willen naar de haven met een overvloed aan vis, krab en kreeft. Dit is een van de meest dodelijke beroepen ter wereld, waar de deining van de oceaan net zo vol risico’s is als rijkdom. Het is aan jou om GPS- en sonarsignalen voor vishabitats in de gaten te houden, brute stormen te vermijden wanneer mogelijk, en de bemanning opdracht te geven om op de juiste momenten diepe lijnboeien en krabpotten overboord te gooien. Zorg ervoor dat je die kaarten goed bestudeert: dit is zo echt als maar kan.

Belangrijkste kenmerken van Fishing: North Atlantic Enhanced Edition:

  • Levensechte details: nu met verbluffende RTX-ondersteuning, is elk eiland, inham, havenfront en rotsachtige rots minutieus gemaakt naar echte kaartgegevens van Nova Scotia. Spelers zullen hun handen vol hebben aan het navigeren door de open wateren van de Canadese maritieme provincie.
  • Scheepsvormige schepen in overvloed: met meer dan 27 beschikbare schepen, allemaal gebaseerd op echte schepen, waaronder een gloednieuwe trawler en de legendarische “Andrea Gail”, zullen spelers tal van manieren hebben om de Atlantische Oceaan te doorkruisen. Er is zelfs officieel gelicentieerde apparatuur van Hermes, Scanmar, Skipasyn, Pronav, NorSap en Breeze aan dek te vinden!
  • Hooks ’n Lines: Het vangen van zwaardvis is heel wat anders dan het vangen van kreeften. Daarom maken harpoenen, trawlvissen, diepvissen en nog veel meer vistechnieken deel uit van het spel. Spelers leren alle ins en outs van wat nodig is om een ​​commerciële visser te zijn en een fortuin binnen te halen!
  • When it Rains, it Pours: De Enhanced Edition introduceert een nieuw volumetrisch weersysteem, dat intense regen, sneeuw, zware bewolking en onweersbuien omvat. Kapiteins en hun bemanning moeten de weersystemen nauwlettend in de gaten houden om hun laarzen stevig aan boord te houden.
  • Gone Fishin’: een nieuwe aangepaste startoptie betekent dat spelers kunnen beslissen hoe en waar ze hun commerciële visserijcarrière willen beginnen. Startopties zijn onder meer met welk vissersvaartuig ze moeten beginnen, welke habitatgrootte ze willen verkennen, evenals hun startvisseizoen, tot op een exacte dag van het jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x