Home Gaming This is the president krijgt gameplay trailer

This is the president krijgt gameplay trailer

by Jos Vis

Hoe ontsnapt de president van de Verenigde Staten aan een dalende goedkeuringsclassificatie? Het is onmogelijk. Hoe ontsnapt de president aan gerechtigheid? Een simpele wijziging van de Grondwet. Laat uw werkelijke presidentiële taken niet in de weg staan!

In deze nieuwste trailer confronteert de verhaalgedreven, satirische thriller This Is the President spelers met veel van de crisis – eh “uitdagingen” – waarmee de president van de Verenigde Staten wordt geconfronteerd. De grens beheren? Klimaatbeleid? Techreuzen reguleren? Nucleaire ontwapening? Rellen in grote steden? De Chinese overheid iets leren over censuur? Elke uitvoerende opdracht die u kunt bedenken, staat tot uw beschikking. Zorg ervoor dat u aan het roer blijft tot de 28e wijziging van de Grondwet is aangenomen, zodat u volledige immuniteit tegen vervolging kunt krijgen, lang nadat u de sleutels van het Oval Office aan uw opvolger hebt overhandigd.

YouTube video
This Is the President is een satirische thriller waarin de president van de VS het land bestuurt als een gangster en probeert te ontsnappen aan gerechtigheid voor misdaden uit het verleden. Verander de structuur van de Amerikaanse grondwet door een groot deel van het politieke systeem te overreden, chanteren, omkopen en pesten om u levenslange immuniteit te verlenen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x