Home Gaming Frogger komt exclusief naar Apple Arcade

Frogger komt exclusief naar Apple Arcade

by Jos Vis

Konami heeft vandaag aangekondigd dat Frogger in Toy Town exclusief op Apple Arcade zal worden uitgebracht bij de lancering van de nieuwe Apple-gamestreamingdienst, beschikbaar op 19 september. Frogger in Toy Town werd gepresenteerd op Apple’s ‘It’s Showtime’-evenement, gehouden in het Steve Jobs Theatre op 10 september.

De iconische actiegame keert terug op Apple Arcade met een geheel nieuwe look en frisse kijk op de klassieke gameplay waar de serie om bekend staat. In Frogger in Toy Town hebben spelers de taak om hun kikker naar de veiligheid te leiden, waarbij elk niveau talloze obstakels levert om te ontwijken en uitdagingen om te overwinnen. Met het omvallen van blokken, vallende boeken en andere gevaren die je onderweg moet vermijden, levert Frogger in Toy Town een rijke actie-ervaring die tot leven is gebracht met schattige en kleurrijke 3D-graphics. Bovendien kunnen gamers samen met vrienden en familie in de lokale coöperatieve multiplayer-modus samenkomen om de uitdagingen aan te gaan die voor ons liggen.

Sinds de introductie in 1981 is Frogger een van de meest klassieke en geliefde franchisegames aller tijden gebleven. Het eenvoudige maar uitdagende uitgangspunt roept spelers op om gevaren, zoals auto’s op de weg, alligators en slangen, te vermijden en hun kikkers veilig thuis te brengen. De game is in de loop der jaren op verschillende platforms verschenen, gespeeld door miljoenen fans over de hele wereld.

Frogger in Toy Town zal beschikbaar zijn voor iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Verdere details over Frogger in Toy Town zullen binnenkort worden gedeeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: