That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Movies, Nieuws

Downton Abbey | Videoverslag speciale vertoning in Pathé Tuschinski

Gisteren vond de speciale vertoning van DOWNTON ABBEY plaats in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Voorafgaand aan de film was er een high tea voor de gasten. Uiteraard hebben we daar foto’s van maar ook een filmpje:

Deze herfst wordt het wereldwijde fenomeen DOWNTON ABBEY een speelfilm, waarin de geliefde Crawleys en hun onbevreesde personeel zich voorbereiden voor het belangrijkste moment in hun leven. Een bezoek van de koning en koningin van Engeland zal schandaal, romantiek en intrige teweeg brengen die de toekomst van Downton doen wankelen. Geschreven door Julian Fellowes (Gosford ParkThe Young Victoria), de bedenker van de serie, en met de originele castleden in de hoofdrollen. Geregisseerd door Michael Engler (Downton Abbey). 

De succesvolle serie, waarvan het zesde seizoen in 2015 op televisie te zien was, werd bekroond met o.a. drie Golden Globe Awards en vijftien Emmy Awards. In totaal werd de serie 69 keer genomineerd voor een Emmy Award.

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. Hugh Bonneville (Robert Crawley, Earl of Grantham), Laura Carmichael (Lady Edith Crawley), Allen Leech (Tom Branson), Michelle Dockery (Lady Mary Crawley), Elizabeth McGovern (Cora Crawley, Countess of Grantham), Joanne Froggat (Anna Bates), Jim Carter (Charles Carson), Matthew Goode (Henry Talbot) en Maggie Smith (Violet Crawley, Dowager Countess of Grantham).

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE