That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

Insurgency: Sandstorm – The Frontline Update Nu Verkrijgbaar

Insurgency: Sandstorm, de smash-hit indie FPS van New World Interactive, publiceert officieel haar Frontline-update, die een groot aantal nieuwe functies biedt die zijn gericht op het stroomlijnen van matchmaking en wekelijks nieuwe content aanbieden. De twee bepalende kenmerken van deze update zijn Frontline, een PvP-modus in intense touwtrekstijl en Hillside, een nieuwe voorstelling van de klassieke Insurgency-map ‘Sinjar’.

In de nieuwe PvP-modus, Frontline, moeten teams alle vijandelijke doelen een voor een veroveren, voordat ze de uiteindelijke wapencache-doelstelling vernietigen om te winnen, terwijl ze tegelijkertijd hun eigen doelen beschermen. Elke wedstrijd wordt een grootschalige, gelijktijdige aanval en verdediging, met vuursteun, voertuigen en teams die strijden om doelen die respawns voor hun team toekennen.

Hillside is de nieuwste kaart, een nieuwe voorstelling van de klassieke Insurgency: Source- en Insurgency-modekaart ‘Sinjar’, deze keer in een nieuwe sneeuwomgeving. De brede, open ruimtes voor aanvallers en hoge posities voor verdedigers is een terugroepactie naar de klassieke storm-the-beach FPS-ervaring van weleer. Hillside wordt vergezeld door twee Galil LMG-variant aanvalsgeweren, een nieuwe 3x scope voor de QBZ-03 en een partij wintercosmetica voor zowel opstandelingen als veiligheidsfracties. Al deze inhoud en nog veel meer is speelbaar op alle kaarten en spelmodi!

De nieuwe map en game-modus komen met talloze bugfixes en veranderingen in de kwaliteit van leven, inclusief een volledige revisie van het Play-menu en officiële matchmaking, en de introductie van wekelijkse afspeellijsten met beperkte tijd met “gemuteerde” gamemodi met getweakde gameplay met alles van bolt -actie geweren alleen om gezondheid te stelen. Meer gedetailleerde informatie over de patch-aantekeningen vindt u hier.

New World Interactive en Focus Home Interactive blijven tot nu toe blij met de reactie en ontvangst van de gemeenschap op Insurgency: Sandstorm. Er zijn nog veel meer gratis inhoudsupdates gepland voor de rest van dit jaar en 2020, inclusief ondersteuning voor modding, Co-op- en PvP-spelmodi, kaarten, wapens, cosmetica en meer. Bekijk enkele dingen die in de komende maanden aankomen in de onlangs aangekondigde routekaart voor gratis inhoud.

Insurgency: Sandstorm is nu beschikbaar op pc.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE