Home Movies Film Review: Action Point

Film Review: Action Point

by Pim, Sel

De mannen van Jackass zijn weer terug alleen nu niet met alleen maar stunten maar ook in een verhaal. Weten stunts en verhaal met de mannen van Jackass een succes op te leveren? Je leest het in deze review.

Johnny Knoxville is terug en speelt de hoofdrol in deze knotsgekke film. Hij speelt in deze film de rol van D.C. een eigenaar van een pretpark waar geen spectaculaire attracties staan maar het vooral om de lol draait. Er zijn andere pretpark houders die graag willen dat het park gaat sluiten zodat hun meer mensen binnen krijgen en D.C. en zijn pretpark crew zullen alles op alles zetten om hun pretpark te blijven behouden.

 

De stunts zijn weer van Jackass niveau, heerlijk lomp en toch lachwekkend. Alle stunts zijn door Johnny en door andere cast leden van de Jackass groep gedaan en het is super leuk gedaan. Van het losschroeven van de rem van een rodel kar. Met een hogedrukspuit van een schans af noem het maar op het zit er allemaal in.

Is er dan niks op deze film aan te merken? Jawel het verhaal is flinterdun en simpel en had wat diepgaander gemogen. De film duurt net iets te lang waardoor het op een gegeven moment een lange zit word ook al duurt de film nog geen anderhalf uur.

Conclusie

Al met al is Action Point een leuke film geworden maar duurt net iets te lang voor wat het doet. De film had wat mij betreft een gewone Jackass stunt film mogen zijn dan had het iets beter tot zijn recht gekomen. Het acteerwerk is niet heel erg sterk maar dat mag de lol niet drukken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: