That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PS3, PS4

Sony Interactive Entertainment introduceert de ‘500 Million Limited Edition PlayStation®4 PRO’

Sony Interactive Entertainment (SIE) heeft aangekondigd dat op 24 augustus 2018 de speciaal ontworpen PlayStation®4 Pro (PS4™Pro) ‘500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro’ (HDD 2 TB) wordt gelanceerd. Het systeem zal beschikbaar zijn tegen een door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs van € 499 in Europa*1. Wereldwijd zijn er meer dan 525.3 miljoen eenheden van PlayStation® (PS)-hardware verkocht. De Limited Edition PS4™Pro is een bedankje voor alle fans die het platform hebben ondersteund en ervan hebben genoten. Er zijn slechts 50.000 exemplaren van de Limited Edition PS4 Pro beschikbaar. Deze PlayStation®4 (PS4™) heeft voor het eerst een donkerblauw, doorzichtig ontwerp.

Sinds de lancering van de originele PlayStation (SCPH-1000) in Japan op 3 december 1994 zijn de PS-platforms dankzij nieuwe technologieën steeds geavanceerder geworden, waardoor ze kunnen gedijen ze in een snelle en concurrerende markt. Het platform werd opgevolgd door PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), PlayStation®3, PlayStation®Vita en PS4. Deze systemen hebben gebruikers van over de hele wereld laten genieten van innovatief entertainment. Van de PS4 zijn tot 22 juli 2018 81.2 miljoen eenheden verkocht en het einde is nog lang niet in zicht.

“Ik wil onze fans en zakelijke partners, die allemaal hebben bijgedragen aan de rijke geschiedenis van PlayStation, hartelijk bedanken voor hun voortdurende steun. Zonder onze gepassioneerde community hadden we die gigantische mijlpaal van 500 miljoen eenheden nooit kunnen bereiken.” aldus John Kodera, SIE President en CEO. “De 500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro is ontworpen als blijk van waardering voor onze trouwe fans. PlayStation is en blijft hét systeem om te gamen. Bovendien blijven we onze geweldige gamecollectie en onze verschillende netwerkdiensten uitbreiden.”

De meegeleverde ‘500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK®4)’ en de ‘500 Million Limited Edition Gold draadloze headset’ zijn vanaf 24 augustus 2018*3 ook apart verkrijgbaar, in een beperkte oplage.

SIE blijft het PlayStation-platform uitbreiden om entertainmentervaringen te leveren die alleen mogelijk zijn met PlayStation.

<500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro> *Beperkte oplage

Productnaam PlayStation®4 Pro 500 Million Limited Edition
Productcode CUH-7100B-serie
Releasedatum 24 augustus 2018
MSRP*1 € 499
Meegeleverd
(Alles × 1)
PlayStation®4 Pro-systeem (HDD 2 TB)  *Speciaal ontwerp
Draadloze controller (DUALSHOCK®4) *Speciaal ontwerp
PlayStation®Camera *Speciaal ontwerp
Verticale Standaard *Speciaal ontwerp
Mono headset *Speciaal ontwerp
Netsnoer
HDMI-kabel
USB-kabel
Documentatie

*Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

<500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK®4)> *Beperkte oplage

Productnaam 500 Million Limited Edition draadloze controller (DUALSHOCK®4)
Productcode CUH-ZCT2-serie
Releasedatum Europa: 24 augustus 2018,
MSRP*1 € 64

*Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

<500 Million Limited EditionGold draadloze headset> *Beperkte oplage

Productnaam 500 Million Limited Edition Gold draadloze headset
Productcode CUHYA-0080
Releasedatum Europa: 11 oktober 2018,
MSRP*1 € 89

*Ontwerp en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

*1 Prijzen in Japan en Noord-Amerika zijn exclusief btw. Prijzen in Europa zijn inclusief btw.
*2 De cumulatieve wereldwijde verkoop van PlayStation-hardware is inclusief de PlayStation®, PS One, PlayStation®2, PSP® (PlayStation®Portable), PSP®go, PlayStation®3, PlayStation®Vita, PlayStation®Vita TV, PlayStation®4 en PlayStation®4 Pro. Aantal verkochte eenheden is door SIE geschat op 29 juli 2018.
*3 Releasedatum varieert afhankelijk van het land of de regio.

Speciale kenmerken van de 500 Million Limited Edition PlayStation®4 Pro

Deze limited edition heeft een doorzichtig, donkerblauw design. Als het systeem is ingeschakeld, wordt de binnenkant blauw verlicht en kunnen gebruikers dankzij het speciale doorzichtige ontwerp genieten van de uiterst geavanceerde architectuur van de PS4 Pro.

Het PS-teken op de bovenkant en het PS4-logo op de voorkant van de PS4 Pro hebben een matte bronskleur die past bij het donkerblauwe, doorzichtige design en het geheel een extra luxe uitstraling geeft. Elke PS4 Pro is voorzien van een plaat rechtsonder aan de voorzijde van het systeem, met daarop een getal van 1 tot en met 50.000. Dit unieke nummer herinnert de gelukkige eigenaren eraan dat hun PS4 Pro het enige model van deze editie ter wereld is.

De meegeleverde accessoires, namelijk de draadloze controller (DUALSHOCK®4), de PlayStation®Camera, de verticale standaard en de mono headset, zijn ook doorzichtig en in donkerblauw uitgevoerd. De DUALSHOCK®4 heeft een slank design, is aan de voorzijde half doorzichtig en heeft dezelfde half matgekleurde achterzijde, met ‘△○×□’ en het PS-teken in een speciale kleur. Net als bij het PS4 Pro-systeem verlicht de lichtbalk van de draadloze controller de binnenstructuur van de handgreep.

De ‘500 Million Limited Edition Gold headset’ is in dezelfde donkerblauwe kleur uitgevoerd, heeft een bijpassend bronskleurig PS-teken aan beide zijkanten en een doorzichtige luidsprekerbehuizing.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE