Home StreamingAmazon Prime Fallout komt officieel met een tweede seizoen

Fallout komt officieel met een tweede seizoen

by Mark van Truijen

Dit zal voor niemand een verrassing zijn, gezien de wijdverspreide lof die de Fallout-serie van Amazon Prime heeft genoten sinds de volledige première vorige week, maar de show is nu officieel groen licht gegeven voor een tweede seizoen.

“Fallout komt terug voor seizoen 2,” schreef Amazon in zijn Twitter-aankondiging.

Rapporten over een tweede seizoen van de show kwamen vorige week voor het eerst naar voren, kort voor de première, met beweringen dat de show de opnames voor het tweede seizoen zou verplaatsen naar Californië, dankzij de $25 miljoen aan belastingkredieten van Californië die Amazon voor de productie heeft ontvangen.

De kritische lof voor de Fallout-serie heeft ook hernieuwde interesse gewekt in de Fallout-games van Bethesda. Fallout 76 bereikte onlangs zijn hoogste ooit piek van gelijktijdige gebruikers op Steam, met ook een boost in spelerbetrokkenheid voor Fallout 4 en New Vegas. Fallout 4 was ook de best verkochte game in Europa vorige week, met een verbazingwekkende stijging van de verkoop met 7.500 procent ten opzichte van de week ervoor. De gratis mobiele titel Fallout Shelter heeft ook een recente stijging in downloads en inkomsten gezien.

Fallout 4 zal zijn langverwachte Next-Gen Update ontvangen op 25 april, met ondersteuning voor 60 FPS, hogere resoluties, volledige Steam Deck-optimalisatie en meer.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x