Home Gaming Dying Light 2 Stay Human Update voegt Nightmare mode toe

Dying Light 2 Stay Human Update voegt Nightmare mode toe

by Mark van Truijen

Techland’s enorme Update 1.16 voor Dying Light 2 Stay Human is live en introduceert de nieuwe, meest uitdagende moeilijkheidsgraad tot nu toe – Nightmare Mode. Bekijk de trailer hieronder voor snelle bullet points over wat je kunt verwachten.

Enkele van de functies zijn onder meer verlaagde immuniteit van remmers, Survivor Sense toont nu alleen wapens en quest items, het duurt langer voordat het uithoudingsvermogen begint te regenereren (en alleen duwen is beschikbaar totdat het weer vol is), en zaklampen dimmen en flikkeren bij constant gebruik (met het risico dat ze uitvallen). Je kunt ook level 5 achtervolgingen aangaan met Tyrants, en het openen van je menu’s pauzeert het spel niet, waardoor het craften veel angstaanjagender wordt.

Volatiles zijn meer bijziend, maar achtervolgingen zullen sneller starten, gezondheid regenereert niet automatisch, en spelers hebben verminderde bepantsering en weerstand. Bovendien zal sterven op weg naar je volgende Legend Level ervoor zorgen dat alle XP verloren gaat, hoewel dit alleen van toepassing is vanaf level 50. De afweging is een hogere kans om zeldzame items te plunderen en meer Legend Points te ontvangen dan andere moeilijkheidsgraden.

Als je overleeft en de campagne op Nightmare Mode voltooit (New Game Plus telt ook mee), ontgrendel je de Waltz Outfit. Dying Light 2 Stay Human is beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x