Home MoviesDVD/Blu-Ray Digital & Home Entertainment releases NL mei 2023

Digital & Home Entertainment releases NL mei 2023

by Pim, Sel

DIGITAL RELEASES

THE SURVIVOR

The Survivor is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Auschwitz overlevende Harry Haft (Ben Foster). Een SS-officier dwingt Haft, die een goede bokser is, om op gruwelijke wijze te vechten tegen medegevangenen, soms tot de dood aan toe. Zijn enige manier om te overleven is door mee te doen aan deze bokswedstrijden. Wanneer Haft weet te ontsnappen en een nieuw leven opbouwt in New York, wordt hij geteisterd door zijn herinneringen en schuldgevoel. Hij begint te vechten tegen bokslegendes als Rocky Marciano in de hoop dat zijn naam opgemerkt zal worden en hij zo zijn grote liefde weer zal vinden.

Cast Ben Foster, Vicky Krieps, Peter Sarsgaard, Billy Magnussen, Danny DeVito

Regie Barry Levinson

Genre Drama

03-05-2023 te koop bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

03-05-2023 te huur bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, Rakuten, iTunes, Google Play en Amazon

IMAGE OF VICTORY

In het op ware gebeurtenissen gebaseerde Image of Victory wordt het verhaal verteld van het tijdelijke verlies van kibboets Nitzanim aan de Egyptische strijdkrachten in de oorlog van 1948; zowel vanuit de kibboetsgemeenschap als vanuit het oogpunt van de jonge, idealistische Egyptische propagandafilmmaker Hassanin. Hij krijgt de opdracht om de inval in de geïsoleerde kibboets te documenteren en reist met het moslimbroederschap naar Het Heilige Land. Wanneer de kibboets lucht krijgt van de op handen zijnde legeraanval wordt de jonge moeder Mira geconfronteerd met de prijs van de oorlog en gedwongen een onmogelijke keuze te maken. Naarmate de situatie escaleert, blijft Hassanin filmen.

Cast Joy Rieger, Amir Khoury, Ala Dakka, Eliana Tidhar, Meshi Kleinstein

Regie Avil Nesher

Genre Drama

09-05-2023 te koop Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

09-05-2023 te huur Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

FIEN & TEUN GAAN KAMPEREN

Ga mee kamperen met Fien & Teun en al hun dierenvriendjes in dit gloednieuwe filmavontuur vol met nieuwe en vrolijke liedjes!

Als Fien en Teun op de hooizolder een tent vinden, mogen ze van papa en mama kamperen in de natuur. Met volle rugzakken, een picknickmand en flink wat kriebels in hun buik gaan het boertje en boerinnetje op pad. Onderweg leren Fien en Teun al snel nieuwe dierenvriendjes kennen. Alleen een tent opzetten blijkt nog helemaal niet zo makkelijk. En dan beginnen hun vrienden van thuis ook nog om aandacht te vragen! Maar ja, boerderijdieren kunnen nu eenmaal niet kamperen… of toch wel?

Regie Matthias Temmermans

Genre Familiefilm

10-05-2023 te koop bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

17-05-2023 te huur bij Pathé Thuis, KPN, Ziggo, iTunes, Google Play en Amazon

LET OP: vanaf 19-05-2023 ook op DVD te koop

HOME ENTERTAINMENT RELEASES

POKER FACE

In de wereld van poker met hoge inzetten schittert Russel Crowe als tech-miljardair en gokker Jake Foley. Hij nodigt zijn beste vrienden uit op zijn landgoed voor een pokeravond die ze nooit zullen vergeten en geeft ze de kans om meer geld te winnen dan ze ooit konden dromen. Om te kunnen spelen, moeten ze het echter wel datgene opgeven dat ze hun hele leven al proberen te beschermen … hun geheimen. Naarmate de avond vordert, ontdekken de vrienden wat er echt op het spel staat.

Cast Russell Crowe, Liam Hemsworth, Brooke Satchwell, Aden Young, Steve Bastoni, Paul Tassone, Elsa Pataky, Jack Thompson

Regie Russell Crowe

Genre Thriller, Crime

19-05-2023 te koop op UHD, DVD en Blu-Ray

EERDER VERSCHENEN AL OP HOME ENTERTAINMENT:
(nog enkele exemplaren beschikbaar voor acties)

BABYLON

Babylon is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. Deze film vertelt over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

Cast Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella, Flea, Samara Weaving

Regie Damien Chazelle

Genre Drama

14-04-2023 te koop op UHD, DVD en Blu-Ray

RITUEEL

Kiki is een duikster van de civiele bescherming, gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Ze heeft hard moeten knokken voor het respect van het kleine team macho’s dat ze leidt. Wanneer Kiki een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, komt ze in aanraking met hoofdinspecteur Nick Cafmeyer. De hand blijkt levend afgezaagd. Nick zoekt het in een afrekening in het drugsmilieu, maar Kiki heeft, vanuit haar achtergrond, een heel andere kijk op de zaak.

Cast: Geert van Rampelberg, Marie Vinck, Eriq Ebouaney

Regie: Hans Herbots

Genre: Thriller-Crime

14-04-2023 te koop op DVD

FAITHFULLY YOURS

Nieuwe Nederlandse thriller van de producent van Loft!

Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

Cast Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra, Matteo Simoni

Regie André van Duren

Genre Thriller 

28-04-2023 te koop op DVD en Blu-Ray

PAW PATROL: CAT PACK RESCUES

Rory, Shade, Leo en Wild Cat zijn de vier heroïsche katten die samen bekend staan als de Cat Pack. De PAW Patrol en de Cat Pack gaan samenwerken om Meow-Meow, de robotkat van Burgemeester Humdinger, te stoppen. Ook moeten ze een gouden leeuwenmasker terugvinden dat gestolen werd door de Grom Grom Club, een gewond baby-aapje redden en nog veel meer. Purrrrfect teamwork!

Genre Animatie-Familie

14-04-2023 te koop op DVD

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: