Home Gaming Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons verschijnt 27 juli

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons verschijnt 27 juli

by Pim, Sel

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar Secret Base hebben aangekondigd dat Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons gepland staat voor release op 27 juli. Naast de releasedatum is er ook een nieuwe trailer voor het spel, die je hieronder kunt bekijken.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons werd oorspronkelijk begin mei aangekondigd. De nieuwste toevoeging aan de Double Dragon-franchise is een coöperatieve beat ‘em up in de stijl van de originele games. Het spel zal ook unieke roguelite-elementen bevatten, evenals 13 speelbare personages, elk met hun eigen aanvallende en verdedigende movesets.

Het spel draait om spelers die de vier dodelijke bendes in de stad uitschakelen. Dit betekent dat spelers missies kunnen kiezen in welke volgorde ze maar willen. Deze keuze beïnvloedt hoe lang de missie zal duren, hoe gevaarlijk de vijanden zullen zijn en de algehele moeilijkheidsgraad van het spel.

Double Dragon Gaiden: Rise of the Dragons zal ook ontgrendelbare bonussen, oneindige modi, moeilijkheidsniveaus en de optie voor permadeath bevatten. Het spel komt uit op pc, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d