Home Gaming Diablo II Resurrected: Cristina Scabbia en Mark the Hammer presenteren “Start again”

Diablo II Resurrected: Cristina Scabbia en Mark the Hammer presenteren “Start again”

by Jos Vis

Diablo is terug. Vandaag, meer dan 20 jaar na de release van de geliefde Diablo II, heropent Diablo II: Resurrected de poorten van de hel, waardoor fans demonen kunnen bevechten en buit kunnen verzamelen zoals vroeger.

Om de komst van Diablo II: Resurrected te vieren, hebben Lacuna Coil-zangeres Cristina Scabbia samen met de gitarist en youtuber Mark the Hammer samengewerkt aan een uitzonderlijk metaltribute getiteld “Start again”. De teksten, in het Engels gezongen door Cristina Scabbia, zijn geïnspireerd op het gedicht “The Initiate” – een tweedelige compositie die is opgenomen in de handleidingen van Diablo en Diablo II, terwijl het rock-metal arrangement van Mark the Hammer is geïnspireerd op de Diablo en Diablo II-soundtrack “Tristram Village.” Diablo-fans kunnen nu hier naar de donderende melodie luisteren en het kwaad bestrijden.

YouTube video


“Ik ben verheugd om ‘Start again’ te presenteren, een nummer waarmee we op onze eigen manier een eerbetoon wilden brengen aan een historische titel, geliefd bij fans van videogames”, zegt Cristina Scabbia. “Ik geloof dat rock en metal twee perfecte genres zijn voor een muzikaal eerbetoon aan een donkere wereld als Sanctuary. Het was een opwindende ervaring om met Mark aan dit project te werken: we delen allebei een grote passie voor Diablo en we nodigen alle fans uit om te ontdekken zowel het spel en het lied.”

“Ik kan nog steeds niet geloven dat ik een nummer heb geschreven voor de lancering van Diablo II: Resurrected – Diablo was een van mijn favoriete games toen ik een tiener was!” opmerkingen Mark the Hammer. “Samenwerken met Cristina Scabbia was ongelooflijk. Ze is super getalenteerd en er was meteen een geweldige synergie. Als Diablo-fan heb ik geprobeerd een nummer te ontwikkelen met het grootste respect voor de originele compositie van Matt Uelmen, terwijl ik ook iets unieks creëerde voor zo’n gelegenheid.”

“Als grote fan van het werk van Lacuna Coil en Christina Scabbia, kon ik niet blijer zijn met dit eerbetoon”, aldus Dustin King, Associate Art Director voor Diablo II: Resurrected. “Heavy metal en rock zijn altijd erg invloedrijk geweest in de Diablo-serie, en als fan van de zwaarste muziek die er is, geloof ik dat deze samenwerking perfect bij onze franchise paste.”

Diablo II: Resurrected is de definitieve remastering van Diablo II en de Lord of Destruction®-uitbreiding – twee belangrijke inzendingen van de genrebepalende actierollenspelserie van Blizzard Entertainment. Veteranen van de game en degenen die de originele release twintig jaar geleden hebben gemist, kunnen nu Diablo II’s tijdloze hack-and-slash-gameplay ervaren met moderne graphics en audio die volledig profiteren van de moderne gaming-hardware van vandaag.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: