Home Gaming Aspire: Ina’s Tale aangekondigd voor pc, Xbox en Switch

Aspire: Ina’s Tale aangekondigd voor pc, Xbox en Switch

by Jos Vis

Untold Tales en Wondernaut Studio hebben de suggestieve maar subtiel verdraaide Aspire: Ina’s Tale aangekondigd. De game staat gepland voor een release in december 2021 voor pc, Switch en Xbox One. Een speelbare demo is vanaf vrijdag 1 oktober 2021 beschikbaar op Steam.

YouTube video

Gevangen in een eeuwige slaap in de wrede toren die zich voedt met de dromen van zijn slachtoffers, wordt een gevangene wakker. De heldin Ina is verloren in de binnenkamers van de Toren en moet nu een uitweg zoeken. Onderweg doorkruist ze prachtige landschappen, ontmoet ze raadselachtige personages, lost intuïtieve puzzels op en overwint platformacties naarmate ze dichter bij haar doel komt – maar verder van onschuld.

KENMERKEN:

  • ONTDEK EEN LEVENDE TOREN: Verdwaal in een mystiek zijwaarts scrollend avontuur door prachtige uitgestrekte niveaus, elk met hun eigen specifieke gevoel. Elke regio heeft zijn eigen bijzonderheden om te ontrafelen.
  • AANTREKKELIJK VERHAAL: Ina’s dromen geven vorm aan de werkelijkheid terwijl de Toren voedt. Hoop en verbeeldingskracht stillen zijn honger. Hoe zijn de twee verbonden?
  • ONTMOET DE TORENBEWONERS: Leer meer over de andere bewoners van de Toren terwijl je op zoek gaat naar de waarheid. Ontdek hun verleden, hun herinneringen en bevrijd ze.
  • BEHEERS DE GEESTEN: Ina zat niet voor niets in de val en haar krachten resoneren met de geesten die in de Toren wonen. Gebruik ze om objecten te manipuleren, puzzels op te lossen, verborgen passages te onthullen en door de omgeving te navigeren om je weg naar buiten te vinden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x