Home Gaming Herbeleef de carrière van Ayrton Senna in Senna Forever op 20 oktober

Herbeleef de carrière van Ayrton Senna in Senna Forever op 20 oktober

by Jos Vis

De Braziliaanse ontwikkelaar AQUIRIS kondigt met trots aan dat zijn nieuwe Horizon Chase SENNA FOREVER EXPANSION op 20 oktober beschikbaar zal zijn op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S | X, pc via Steam en Epic Store, iOS- en Android-apparaten voor 5,99 EUR. Deze uitbreiding is een heel speciaal eerbetoon aan de legendarische coureur Ayrton Senna en debuteert met een geheel nieuwe reeks auto’s, circuits en functies die zijn geïnspireerd op Senna’s carrière. Dankzij het partnerschap en de steun van Senna Brands, zal een deel van de winst die wordt behaald met de licentie van Senna Forever worden besteed aan de ondersteuning van de educatieve programma’s van het Ayrton Senna’s Institute.

SENNA FOREVER UITBREIDINGSFUNCTIES

  • Carrièremodus voor één speler: volg de stappen van de legendarische Braziliaanse coureur door vijf nostalgische hoofdstukken.
  • Gloednieuwe first-person view (specifiek voor Senna Forever): voel de hitte van het moment vanuit de binnenkant van een cockpit.
  • Nieuwe mechanica voor racestrategieën (specifiek voor Senna Forever): Maak moeilijke keuzes en kies je auto-opstelling rekening houdend met elk racecircuit en elk weertype.
  • 130 Senna’s punten in de carrièremodus: volg ze om de uitstekende historische prestaties van de coureur te behalen.
  • Championship-modus met 18 verschillende teams om uit te kiezen en meer dan 30 auto’s om te ontgrendelen: domineer het racecircuit van de wereld door drie verschillende categorieën.
  • Speel alleen of met maximaal 4 lokale spelers: ervaar unieke runs op elk kampioenschap met de onvoorspelbaarheid van willekeurige weersomstandigheden, circuits en concurrenten (de multiplayer-modus is niet beschikbaar in de mobiele versies van de uitbreiding).

“Horizon Chase is geboren als een eerbetoon aan de klassieke racegames van de jaren ’80 en ’90. Destijds waren velen van ons nog maar kinderen die onder andere videogames speelden en races keken met onze families in de woonkamer. We konden niet eens voorstellen dat we op een dag een spel zouden spelen waarvan het karakter de grote kampioen van die onvergetelijke zondagen zou zijn: Ayrton Senna.

Senna Forever is de mix van enkele van onze diepste passies: videogames, races, familie en Ayrton Senna.”- Sandro Manfredini, Business Manager en partner bij AQUIRIS.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: