That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, TV

Highlights februari 2016 FOX

THE WALKING DEAD 6B

Maandag 15 februari om 22.00 uur

Ook het vervolg van het zesde seizoen van ‘The Walking Dead’ is binnen 24 uur na de Amerikaanse première in Nederland te zien op FOX.
De serie vertelt het verhaal van de maanden en jaren die volgen in een wereld die geterroriseerd wordt door zombies. Onder leiding van Rick Grimes (Andrew Lincoln) is een groep overlevenden op zoek naar een veilige thuishaven. De serie ontving internationaal uiterst goede kritieken en sleepte meerdere awards in de wacht.

QUANTICO: SEIZOEN 1

Vanaf 3 februari om 22.00 uur

Een diverse groep nieuwelingen arriveert op de FBI-basis in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste en slimste nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen de grootste aanval op New York beraamt sinds 11 september 2001.

WALLANDER: SEIZOEN 4

Vrijdag 5 februari vanaf 22.00 uur drie afleveringen van 1,5 uur

Het gloednieuwe seizoen van de succesvolle BBC-verfilming ‘Wallander’ is in februari exclusief bij FOX te zien. Kenneth Branagh kruipt voor de laatste keer in de huid van politiedetective Kurt Wallander voor een razendspannende finalereeks van drie afleveringen. De Engelstalige seizoenen van ‘Wallander’ zijn gebaseerd op de boeken van de Zweedse schrijver Henning Mankell en in Zweden opgenomen. De serie ontving uiterst positieve kritieken en sleepte een Broadcasting Press Guild Award (beste acteur voor Branagh) en zes British Academy Television Awards (waaronder beste dramaserie) in de wacht.

SUPERBOWL LIVE

Zondag 7 februari vanaf 23.00 uur met Nederlands commentaar van Pascal Kamperman en Noah Zeeuw.

De populaire Britse groep Coldplay verzorgt het optreden in de rust van de American Footballfinale.

Het openbare leven in de Verenigde Staten komt op zondag 7 februari tot stilstand als de Super Bowl wordt gespeeld in San Francisco. Ruim 100 miljoen Amerikanen zullen weer urenlang aan de buis gekluisterd zitten om te zien welk team de opvolger wordt van New England Patriots. Het is de 50ste finale van de National Football League (NFL) en in de VS wordt dan ook gesproken over de Golden Super Bowl. Dit wordt benadrukt door het gouden getal ‘50’ in het logo. Met recht een uniek logo, want voor het eerst in de geschiedenis wordt de Super Bowl aangemerkt met Arabische cijfers; traditioneel krijgt elke editie Romeinse cijfers. Maar de ontwerpers vonden de letter ‘L’ niet esthetisch genoeg en maakten voor deze lustrumeditie van de Super Bowl een uitzondering. Eenmalig, in 2017 prijkt er ‘LI’ in het beeldmerk.

23.00 uur – Voorbeschouwing

00.30 – uur – Superbowl

4.00 uur – Nabeschouwing

4.30 uur-  Einde uitzending

OCCUPIED

Vanaf 26 februari om 22.00 uur twee afleveringen

Een nieuwe controversiële politieke thriller uit Noorwegen, van de makers van ‘Millenium’. Deze spannende serie toont hoe mensen omgaan met de loyaliteit tegenover zichzelf, familie en hun vaderland.

In de nabije toekomst besluit de Noorse regering, zonder overleg met de omringende landen, al hun olie- en gaswinning stop te zetten om volledig over te stappen op duurzame energie. Daarop valt Rusland, met goedkeuring van de EU, het land binnen om de grondstoffen voor de rest van de wereld beschikbaar te houden. Wat een geweldloze, tijdelijke invasie zou moeten zijn, ontaardt al gauw in onrust en spanningen. Noorse burgers voelen zich in hun vrijheid aangetast en komen in opstand…

ROSEWOOD

Vanaf 10 februari om 23.00 uur

De briljante dr. Beaumont Rosewood Jr (Chestnut) is de meest vooraanstaande patholoog in Miami en merkt vaak dingen op die anderen over het hoofd zien. Met behulp van zijn geavanceerde autopsielaboratorium lost hij zaken op voor de Miami PD waar ze zelf niet uitkomen. Samen met de vrouwelijke rechercheur Villa (Jaina Lee Ortiz) vormt hij een uitstekend team om misdadigers achter de tralies te krijgen.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE