Home Featured OVERLEEF DE POST-POST-APOCALYPS IN ACTION ROGUE-LIKE GAME, RAD

OVERLEEF DE POST-POST-APOCALYPS IN ACTION ROGUE-LIKE GAME, RAD

by Jos Vis

BANDAI NAMCO Entertainment Europe en Double Fine Productions kondigen RAD aan, een 3D action rogue-like game die zich afspeelt in een post-post-apocalyptische wereld, waarin de mensheid Armageddon niet een keer maar twee keer heeft moeten doorstaan.

RAD is deze zomer verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, Nintendo Switch™ en Xbox One. Op Steam verschijnt er vanaf 8 april een beperkte closed beta. Bezoek voor meer informatie: http://bnent.eu/RADClosedBeta.

In RAD nemen spelers de rol aan van een tiener die de Fallow, een constant veranderende, radio-actieve woestenij vol met onbekende en afschuwelijke wezens, in moet reizen. Hier vinden zij de remedie om de wereld te genezen en het barre landschap te veranderen in een weelderige bron van nieuw leven. De toekomst van de mensheid is echter een groot persoonlijke offer. Wanneer zij dieper in de onbekende gebieden reizen, worden zij blootgesteld aan gifstoffen die hen zegenen of vervloeken met vreemde, nieuwe mutaties.  

Het lot van de wereld ligt in de handen van de speler, een lieve vleermuis en de nieuwe vaardigheden zij krijgen terwijl de wereld om hen heen hun lichaam aantast. Ze veranderen in iets minder menselijks, maar veel krachtigers.

“We zijn blij eindelijk RAD – en de post-post-apocalyps – te onthullen aan BANDAI NAMCO Entertainment fans wereldwijd”, aldus Hervé Hoerdt, SVP van Digital and Marketing BANDAI NAMCO Entertainment Europe. “RAD is een fantastische aanvulling op onze groeiende familie van games die buiten Japan zijn ontwikkeld, met een uniek verhaal, interessante personages en charme gecreëerd door de veel geprezen ontwikkelaars Double Fine.” 

“De teams van Double Fine en BANDAI NAMCO hebben hard gewerkt om RAD te ontwikkelen en zijn blij dat onze communities nu deze ruige woestenij kunnen beleven,” aldus Lee Petty, Project Lead. “We hopen dat de fans net zo zullen genieten van het spelen van deze game als wij hebben gehad met het bouwen ervan.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: