Home Gaming Captain Blood komt dit jaar

Captain Blood komt dit jaar

by Jos Vis

Captain Blood, de piraten-actiegame die voor het laatst in 2010 werd getoond, wordt in 2024 gelanceerd! SNEG Ltd, een uitgeverij die vergeten titels wil bewaren, onthult vandaag dat Captain Blood later dit jaar uitkomt voor Windows PC, Xbox One, Xbox X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Captain Blood is losjes gebaseerd op de avonturenromans van auteur Rafael Sabatini en is een piraten-actiegame die zich afspeelt in de gouden eeuw van de piraterij in de 17e eeuw, waarin je in de schoenen stapt van de meest gevreesde piratenkapitein die ooit over de zeven zeeën heeft gevaren op zoek naar goud en glorie. Captain Blood onderging verschillende iteraties tijdens de ontwikkeling in de jaren 2000 en werd voor het laatst getoond in 2010 voordat het jarenlang verdween vanwege geschillen over de publicatie. Nu is SNEG Ltd. verheugd om de game terug te brengen voor fans van klassieke piratenavonturen, waarbij de originele glorie wordt gecombineerd met moderne verbeteringen voor de gamers en consoles van vandaag.

Jij speelt als Captain Blood, de mannelijkste piratenkapitein die ooit grog heeft gedronken terwijl hij met maagden over de Spaanse hoofdweg flirtte. Wanneer de prachtige, mollige dochter van de plaatselijke magistraat wordt ontvoerd, slikt hij zijn trots in en huurt hij jou en je bemanning in om haar te redden. Verwacht wilde avonturen met kanonschoten, pistoolschieten, roekeloze zwaardgevechten en veel piratenstreken. Deze actievolle hack’n’slash bevat felle man-tegen-mangevechten, hordes vijanden en een klassiek vechtsysteem met flitsende combo’s en epische finishers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x