Home Gaming Harvest Days maakt zich klaar voor 1.0 release en console debuut

Harvest Days maakt zich klaar voor 1.0 release en console debuut

by Pim, Sel

De Spaanse indie-ontwikkelstudio Family Devs en uitgever Toplitz Productions zijn verheugd aan te kondigen dat de Early Access-fase van Harvest Days ten einde loopt. Op 25 juli 2024 zal de gezellige open wereld farming-sim niet alleen zijn versie 1.0 uitbrengen op PC, maar zal ook tegelijkertijd beschikbaar zijn op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch.

Harvest Days begon zijn reis op Steam Early Access in mei 2022. Talrijke updates later en met het integreren van de feedback van de gemeenschap die gedurende de hele ontwikkelingsperiode is verzameld, is het nu tijd voor de volgende stap. Met zijn prachtige lo-fi artdesign, de ontspannen sfeer en intuïtieve besturing op alle platforms is dit het perfecte spel voor aspirant-boeren van alle leeftijden.

Laat de stress van de grote stad achter je wanneer je de wereld van Harvest Days betreedt en inwoner wordt van ‘Duda’s Village’, terwijl je een verlaten boerderij overneemt. Ontwikkel je eigendom in je eigen tempo terwijl je bevriend raakt met de buren, schattige huisdieren adopteert of de open wereld verkent; jij beslist wat je doet en wanneer je het doet.

Gebruik het eenvoudig te gebruiken crafting-systeem om je eigen meubels te maken van de verzamelde middelen of om items te produceren die je aan de lokale bevolking kunt verkopen. Herinvesteer je winst om je boerderij te laten groeien en te optimaliseren. Met Harvest Days is er altijd iets leuks te doen.

Harvest Days versie 1.0 op PC evenals de consoleversies voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch zullen worden uitgebracht op 25 juli 2024.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x