Home Gaming ENDLESS Dungeon krijgt nieuwe door community gecreëerde held naast game-update

ENDLESS Dungeon krijgt nieuwe door community gecreëerde held naast game-update

by Jos Vis

Amplitude Studios heeft “Dead or Online” aangekondigd, de nieuwste update voor hun genre-mixende roguelike ENDLESS Dungeon op 20 juni, 16:00 uur CEST. De update introduceert Viggie the Locksmith, een gloednieuwe held die samen met de spelers is gecreëerd via Amplitude’s innovatieve communityplatform Games2Gether.

Amplitude Studios heeft een lange en vruchtbare geschiedenis van het rechtstreeks samen creëren van games met hun spelers via hun communityplatform. Voor ENDLESS Space 2 werkten ze samen met spelers om een ​​van de belangrijkste facties van de game te creëren, “the Unfallen” en tijdens de ontwikkeling van hun 4X-strategiespel HUMANKIND, raadpleegde Amplitude de community over welke officiële mod de studio voor de game zou creëren.

De nieuwste held van ENDLESS Dungeon werd in 5 maanden tijd samen met de community gecreëerd. Via Games2Gether konden spelers stemmen op zeven belangrijke onderdelen, waaronder haar oorsprongsverhaal, persoonlijkheid, speelstijl, actieve vaardigheid, ultieme vaardigheid, alternatieve skin en inactieve animatie. Al deze beslissingen hebben geleid tot Viggie the Locksmith.

MAAK KENNIS MET VIGGIE
Viggie (of V’jik) is Z’Vali, een volk dat bekendstaat om twee merkwaardige eigenschappen: hun fascinatie voor alle academische gebieden waar wetenschap en filosofie elkaar kruisen en hun vermoeden dat het sterrenstelsel een gigantische simulatie is, waarvan de programmeurs hen net een stap voor zijn.

Op zoek naar een antwoord op deze vraag, ondernam Viggie een reeks expedities om het grootste overgebleven datacentrum van de Endless te vinden. Haar redenering was simpel: als iemand het kon uitvogelen, dan waren zij het wel, en als het waar is, dan zal ze daar de details vinden. Die vragen leidden haar naar het Station, en nu wil ze haar antwoorden.

Viggie the Locksmith is klaar om te spelen naast de update “Dead or Online” op 20 juni.

GRATIS UPDATE “DEAD OR ONLINE”
De nieuwste update is beschikbaar op pc en console en bevat verbeteringen aan de kwaliteit van het leven en aanpassingen aan de kristalbot, torentjes, helden en balancering. “Dead or Online” verschijnt op 20 juni op pc. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Viggie the Locksmith: een gloednieuwe held die samen met de Amplitude-community is gemaakt.
  • Nieuwe torentjes: het torentje “Insta Havoc” brengt krachtige explosies om vijanden te verslaan, terwijl de “Healing Fountain” helden in het gebied helpt genezen.
  • Nieuw wapen: het nieuwe elektrische pistool genaamd Cardiac Processing Unit zal monsters versteld doen staan.

ENDLESS Dungeon is een tactische actie-rogue-lite game met een vleugje tower defense. Speel alleen of met maximaal twee vrienden in co-op terwijl je probeert je een weg te banen door het mysterieuze ruimtestation waar je vastzit. Spelers moeten hun kristal beschermen tegen golven van naderende monsters, als het sterft, is het spel voorbij!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x