Home Gaming Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition komt 25 juni uit

Beyond Good and Evil 20th Anniversary Edition komt 25 juni uit

by Mark van Truijen

Ubisoft kondigde vorig jaar de 20e verjaardagseditie van Beyond Good and Evil aan, waarbij werd gezegd dat de remaster ergens in 2024 uit zou komen. Hoewel de daaropvolgende maanden nauwelijks andere details over de release hebben opgeleverd, heeft het bedrijf dat nu verholpen.

Ubisoft heeft aangekondigd dat de 20e verjaardagseditie van Beyond Good and Evil volgende week, op 25 juni, wordt uitgebracht. De remaster zal ondersteuning bieden voor 4K en 60 FPS, een opnieuw georkestreerde soundtrack, kwaliteitsverbeteringen zoals autosaves, cross-saves, en de mogelijkheid om cutscenes over te slaan, en meer. Ook inbegrepen zijn nooit eerder vertoonde behind-the-scenes ontwikkelingsvideo’s en inhoud die de ontwikkeling van het spel documenteert.

Er is ook een nieuwe speedrun-modus, bijgewerkte Achievements/Trophies, opnieuw toegewezen besturingen, volledige ondersteuning voor toetsenbord en muis, en meer. Interessant is dat de remaster ook een volledig nieuwe, exclusieve missie zal bevatten die aansluit bij Beyond Good and Evil 2.

Bij de lancering zal Beyond Good and Evil 2 beschikbaar zijn op PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x