Home Gaming Champion Shift nu volledig uit op Steam

Champion Shift nu volledig uit op Steam

by Jos Vis

SRG Studios kondigt aan dat hun online co-op, bullet heaven roguelike, Champion Shift, vandaag volledig wordt uitgebracht op Steam, met de PlayStation-poort die later dit jaar uitkomt. Deze razendsnelle titel heeft een aantal opwindende updates gekregen sinds de eerste release in early access in april, waaronder een nieuwe kampioen, nieuwe vaardigheden en nieuwe levels.

Word wakker als de legendarische koning Arthur Pendragon, een gevangengenomen hemelse kampioen die opgesloten zit in een laboratorium om te experimenteren. Begin je avontuur en neem het op tegen de Dominion, de onderdrukkende organisatie die het sterfelijke rijk heeft overgenomen en hun macht wil vergroten door gestolen krachten en oude relikwieën. Vecht terug, bevrijd je mede-legendes en word je nieuwe auto-shifting-vermogen de baas terwijl je vecht tegen de hordes vijanden die gestuurd zijn om je te stoppen en je weer onder Dominion-controle te brengen. Werk samen met andere beroemde vechters zoals Athena, Sun Wu Kong, Gilgamesh en anderen terwijl je je een weg baant door verschillende maps, missies voltooit, je kracht vergroot en eindbazen neerhaalt voordat je het uiteindelijk opneemt tegen de eindbaas en een einde maakt aan de Dominion.

Ervaar wat Champion Shift te bieden heeft in het roguelike-genre met zijn boeiende personages, unieke speelstijl-expressies en krachtige vaardigheden om je uitrusting uit te rusten. Voel de spanning van gas geven terwijl je wisselt tussen auto en kampioen, en upgrade je uitrusting voor beide terwijl je het opneemt tegen het Dominion-leger. Koel je vijanden tot op het bot met de Kiss of Poliʻahu, hanteer de beukende golven van Ryujin’s Aura en verzamel de macht van een Minotaurus, terwijl je machinegeweren, raketwerpers en dubbele messen op het frame van je auto installeert. Ontdek meer dan 20 verschillende vaardigheden en zeven unieke kampioenen in je strijd tegen overheersing. Je kunt ook samen met maximaal drie andere spelers in online coöp vechten en samen de strijd aangaan met de Dominion.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x