Home Gaming Fear Effect aangekondigd voor PS4, PS5, PC, en Nintendo Switch, release in 2025

Fear Effect aangekondigd voor PS4, PS5, PC, en Nintendo Switch, release in 2025

by Mark van Truijen

Voorheen alleen beschikbaar op PlayStation One, komt Kronos Digital Entertainment’s Fear Effect naar PS4, PS5, PC en Nintendo Switch. Square Enix werkt samen met Limited Run Games om de actie-avontuur klassieker te lanceren voor hedendaagse platforms in 2025.

Het verhaal richt zich op drie huurlingen – Hana, Deke en Glas – die betrokken raken bij de verdwijning van de dochter van een triadebaas uit Hong Kong. Hoewel het in eerste instantie een spionagethriller is, neemt het al snel een horrorbenadering aan met de betrokkenheid van demonen. Hoewel de gameplay verbeteringen biedt ten opzichte van andere survival horror titels uit die tijd, stond Fear Effect bekend om zijn cel-shaded-achtige personages en FMV-achtergronden.

Fear Effect heeft een vervolg, Fear Effect 2: Retro Helix, dat in 2001 werd gelanceerd tot meer lof. Het kreeg ook een meer hedendaags vervolg met Fear Effect Sedna, hoewel het slechte recensies ontving. Square Enix kondigde ook een remake aan, Fear Effect Reinvented, in 2017 maar annuleerde het vorig jaar. Blijf op de hoogte voor meer details over de moderne release van het origineel in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x