Home Gaming ANNO 2205 BOUWT VERDER IN DE RUIMTE

ANNO 2205 BOUWT VERDER IN DE RUIMTE

by Sven

De strijd om de grootste steden ter wereld gaat verder op de Maan in het nieuwste deel uit de succesvolle simulatieserie.Liefhebbers van strategische stedenbouwsimulatie-games kijken er al jaren naar uit: de release van Anno 2205, het zesde deel uit de succesvolle gameserie. Net als de populaire voorganger Anno 2070 speelt dit nieuwste deel zich af in de toekomst. Dit keer ligt de uitdaging echter niet alleen op aarde. Om jouw steden uit te laten groeien tot machtige metropolen zul je dit keer namelijk de ruimte in moeten om daar de benodigde grondstoffen te delven.Anno 2205 is vanaf 3 november beschikbaar op PC.

Machtsstrijd op de Maan
In Anno 2205 ben jij de leider van een revolutionaire ontwikkelingscorporatie. Je belangrijkste taak is om de wereldbevolking gelukkiger te maken. Dat doe je door futuristische steden te bouwen die aan alle denkbare behoeftes voldoen. Het isotoop Helium-3 speelt daarbij een sleutelrol, maar is alleen te vinden op de Maan. Ben jij de eerste die een maanbasis bouwt en Helium-3 naar onze planeet brengt?

Uitdagende gameplay
Alsof het opbouwen van één stad al niet uitdagend genoeg is worden je strategische skills in Anno 2205 maximaal op de proef gesteld. Dankzij de nieuwe sessie-modus is het namelijk mogelijk om op meerdere eilanden tegelijkertijd te spelen en je steden onderling te verbinden. Zo ontstaan er handelsroutes waar je van profiteert, maar zul je ook steeds je aandacht slim moeten verdelen.

Ongekende grootsheid en visuele perfectie
Anno 2205 doet meer dan alleen het uitdagen van je strategische inzicht. Het biedt je een enorme wereld, waarin je steden kunt opbouwen die je voorstellingsvermogen ver te boven gaan. Bovendien zijn de visuele details daarbij zo geperfectioneerd dat je continu versteld staat van je eigen bouwwerken. Maar blijf niet te lang staan dromen, er moeten nieuwe steden en maanbases worden gebouwd!

Anno 2205 is vanaf 3 november verkrijgbaar in drie PC-versies: de Standard Edition die de volledige game-ervaring bevat, met daarnaast ook de Gold en Collector’s Editions die de ervaring met aanvullende content nog verder verrijken.

Kijk voor het laatste nieuws over Anno 2205 op: http://annogame.com

Kijk voor je pre-order van Anno 2205 en meer informatie over de verschillende edities op: shop.ubi.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: