Home GamingAndroid Adam Jensen 2.0 – De volgende stap in de menselijke evolutie

Adam Jensen 2.0 – De volgende stap in de menselijke evolutie

by Mark van Truijen

Square Enix, Inc. en Eidos-Montréal®, de bekroonde studio achter het veelgeprezen, miljoenen verkopende Deus Ex: Human Revolution®, lanceren vandaag een nieuwe trailer voor Deus Ex: Mankind Divided®, die laat zien hoe ver de iconische held Adam Jensen is verbeterd sinds zijn laatste verschijning in Deus Ex: Human Revolution.

Adam Jensen is de volgende stap in de menselijke evolutie. In Deus Ex: Mankind Divided is hij een ervaren geheim agent, gedwongen om te opereren in een wereld die neerkijkt op zijn soort. Gewapend met een nieuw arsenaal geavanceerde wapens en augmentations moet hij bepalen wat de beste aanpak is, en wie hij wel of niet kan vertrouwen, om een wereldwijde samenzwering te ontmaskeren. Deze nieuwe in-game trailer toont onder andere het Titan-schild en drie nieuwe wapen-arm augmentations: de Tesla, de Nanoblade en de PEPS.

Bezitters van de gratis Deus Ex Universe®-app kunnen een bonusvideo ontgrendelen door het driehoeksymbooltje te scannen dat verschijnt in de Adam Jensen 2.0 trailer. Download hier de Deus Ex Universe-app:

iTunes
Android

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: