Home Gaming Grote update voegt nieuwe “Frontline” mode toe aan tactische space MOBA Fractured Space

Grote update voegt nieuwe “Frontline” mode toe aan tactische space MOBA Fractured Space

by Mark van Truijen

Edge Case Games heeft vandaag een grote update gelanceerd voor de tactische space MOBA, Fractured Space en introduceert daarmee “Frontline”, een nieuwe eenbaansmode. 

In Frontline vechten spelers het uit in een eenbaansmode met een focus op snelle, aggresieve ruimteveldslagen, een totaal andere ervaring dan de traditionele meerbaans vlootactie in Fractured Space’s. De update voegt ook twee nieuwe ruimteschepen en meer dan een dozijn van nieuwe skins aan het spel toe.

De nieuwe Frontline game mode vind plaats in één lane, hierbij bied het meteen een heel andere ervaring dan dat je gewend ben. In deze modus worden spelers aan random ships toegewezen, er word gekozen uit diverse schepen uit de game, ook schepen die nog niet unlocked zijn. In Frontline mode is een agressieve speelstijl gewenst. Als de teller op nul staat gaat de game in Sudden Death waarbij dood ook echt dood is.

De update bied ook een aantal nieuwe features, waaronder de nieuwe Displacer en Overseer ships. De USR Displacer is een tactical Support Craft met specialisatie in conflict zone control. Zijn primaire wapen kan vijandelijke schepen weg duwen alsof het niks is. De Overseer is een Sniper Schip met een mega kanon.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x