Home Gaming StarMetal Crusaders laat zich zien

StarMetal Crusaders laat zich zien

by Jos Vis

StarMetal Crusaders, een spannende RTS-game van X One Studios, is momenteel in ontwikkeling en daagt spelers uit om de controle over planeten in de Zeta-sector over te nemen. Tijdens hun reis beheren spelers grondstoffen, ontdekken ze eeuwenoude geheimen en nemen ze het op tegen krachtige vijanden, in een missie om het lot van de Melkweg vorm te geven!

StarMetal Crusaders wortelt zijn verhaal in het eeuwenoude conflict over schaarse hulpbronnen in het universum. Grote bedrijven als Index en Nexus zijn al tientallen jaren met elkaar in botsing over deze bronnen. Omdat veel organisaties in de loop van de tijd steeds zwakker zijn geworden als gevolg van concurrentie en conflicten, blijft Index, geleid door de formidabele Xavier Prescot en Carbon, een alliantie van kleinere entiteiten, overeind.

In deze zoektocht naar nieuwe gebieden zijn huurlingen uit Rinstar de onvoorspelbare factoren, ingehuurd om nieuwe planeten veilig te stellen. Ondertussen is het universum van de game zeer alert vanwege de toenemende dreiging van de Vulkin, oude parasitaire wezens die zijn ontwaakt en nu al het leven in de Zeta-sector in gevaar brengen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x