That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, Xbox 360, Xbox One

Xbox One gebruikers krijgen in de toekomst Cortana

Vanaf November kunnen Xbox One gamers gebruik maken van het nieuwe Dashboard, welke geïnspireerd is op Windows 10. Dit Dashboard komt in het begin zonder de toevoeging van Cortana.

Dit aldus Larry Hyrb op zijn blog. Dit weekend rollen er weer updates uit naar leden van het preview programma, deze kunnen alvast aan de slag met de nieuwe interface. “Voor degenen die naar Cortana gevraagd hebben: het plan is dat we Cortana later dit jaar gaan testen bij de gebruikers die vervroegde toegang hebben. We willen ervoor zorgen dat de ervaring gestroomlijnd is voordat we Cortana in 2016 officieel lanceren”, dit aldus Hryb.

Mocht je in de toekomst gebruik willen maken van Cortana, dien je wel te beschikken over Kinect.

one comment
  1. Al weer maakt microsoft niet waar wat het belooft heeft. Voor zover ik hebben ze Cortana voor 2015 belooft nu blijkt dus dat het pas in 2016 uitkomt en in het begin waarschijnlijk alleen in de VS. Dat gaat dus betekenen dat we hier in Nederland tot 2017 of langer zullen moeten wachten. Microsoft heeft in 2013 al belooft dat de xbox one als hij in Nederland uit komt spraakherkenning in het Nederlands zou hebben wat een van de agrementen van het uitstel van de xbox one zou zijn geweest. Die spraakherkenning in het Nederlands is er dus anno 2015 nog steeds niet. Het ziet er tevens niet naar uit dat ze dit snel zullen gaan uitrollen hier.
    Cortan

    Jeroen on oktober 3 |

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE