Home Gadgets Trust Gaming Preview Event

Trust Gaming Preview Event

by Mark van Truijen

Iedereen kent het merk Trust wel, ik kon het van de muizen van vroeger en de computer accessoires. Maar dat beeld bleek een beetje verouderd te zijn. Trust is namelijk gegroeid, en hoe? Dat werd mij al snel duidelijk op het Preview Event wat ze vrijdag avond hielden. Op dit Event kon een select groepje gamers kennis maken met de spullen van Trust en tegelijk even Assassin’s Creed Syndicate en Rainbow Six Siege aan de tand voelen. Ook was er een opstelling waar Trials Fusion en Trackmania Turbo. Die laatste werd vanaf de tweede etage gespeeld op een beamer. 

Het logo is het opvallendste wat er anders is. Zo heb je het bekende Trust Logo :

!DEF-Trust-logo-2013

Hier vallen eigenlijk alle producten zoals je die ken onder, de toetsenborden, muizen, headsets, laptop tassen, maar ook de toetsenborden voor je iPad of iPhone, beschermhoesjes voor je iWatch. Het is veel meer dan enkel nog muizen. Zo had ik een headset op waarbij je met gamen niet enkel de rumble in je controller heb maar ook op in je headset, dit zorgt voor een nog intensere beleving van je game. De headset waar ik over spreek is enkel nog beschikbaar voor de PC, er is nog geen actieve ondersteuning mogelijk op de consoles, dit is dus nog even afwachten.

Omdat Trust zich ook richt op de gamers hebben ze een geheel nieuwe lijn met nieuwe logo ontworpen voor de gamers, ik stel u voor aan :

Print

Trust Gaming inclusief het nieuwe logo staat voor de gamers. Hier vind je eigenlijk alles voor de gamer, zo zijn er controllers, opzet stukjes voor je tumbsticks, batterypack voor je PS4. Trust heeft met deze accessoires meteen laten zien dat ze er willen zijn voor de gamers. Mocht je in een winkel staan neem dan zeker even een kijkje bij hun spullen want het ziet er gewoon strak uit.

Op de etage waar we mochten gamen stond ook een mooie opstelling van Smarthome, in nederland beter bekend als Klikaan KlikUit.

coco-trust-change_494x115 klikaanklikuit

Smarthome heette in het buitenland CoCo en in Nederland was het al KlikAan KlikUit, Trust nam deze bedrijven over en besloot in Nederland de vertrouwde naam te behouden en in het buitenland het merk te veranderen naar iets wat in mijn beleving meer spreekt voor 2015. Hierin vindt je eigenlijk alles voor in huis, zo was er een demo opstelling waarin je met een paar drukken op de knop je lampen aanzet. Nu kunnen we dat tegenwoordig met een app doen, maar het klikaan klikuit systeem werkt erg makkelijk en is overal wel te installeren.

Wat betreft de games, ik had Siege al in de beta gespeeld dus heb mij meer op AC gericht. Wat ik nu kan zeggen is dat de game erg lekker weg speelt. Er zaten nog wel wat schoonheids-dingen in waarvan ik denk, dat had anders gekund. Wat ik zeker inventief vond is het touw wat je kan spannen tussen gebouwen, zo hoef je niet eerst naar beneden om dan weer omhoog te klimmen. Ook kan je nu free-runnen met de focus op klimmen of dalen, zo zal je karakter de makkelijkste weg naar boven of beneden volgen. Hoe dit in de uit eindelijke game gaat uitpakken moeten we nog even zien.

Ik wil Trust bedanken voor de gastvrijheid en de opstelling. Het was zeer prettig om te zien dat de mensen er met veel passie werken en ook erg trots zijn op hun producten. In de toekomst kan je bij ons dan zeker ook wat recensies terug vinden van producten van Trust.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: