Home GamingAndroid 4 nieuwe Android-games in de Google Play Store

4 nieuwe Android-games in de Google Play Store

by Sven

Er zijn weer veel nieuwe games bijgekomen deze week in de Google Play Store. Hier volgen de vier beste App games voor deze week.

Ski Safari 2

Het vervolg van Ski Safari, Ski Safari 2 laat je met Sven of Evana van een berg afscheuren. Onderweg kom je allerlei hulpmiddelen of juist obstakels tegen. Door op pinguins of de verschrikkelijke sneeuwman te springen, krijg je bonussen. Wanneer je af gaat, krijg je extra items of bonussen voor het begin van de volgende poging. Het doel is om steeds verder te komen dan de keer ervoor. Een toffe toevoeging is de mogelijkheid om de game in multiplayer te spelen. In totaal kun je via WiFi tegen drie andere spelers spelen. De game is helemaal gratis, maar er zitten een aantal microtransacties in. Denk aan extra coins zodat je outfits of bonussen sneller hebt.

Close the windows

De kracht van een leuke game kan liggen in de eenvoud, dat is ook het geval bij Close the windows. Het doel van de game is, heel verrassend, sluit alle ramen. Een raam gaat open, een tellertje loopt af en voordat deze op nul staat moet het raam gesloten zijn. Lukt dit je niet, dan is het game over. De moeilijkheid zit hem in de snelheid en de afwisseling van de vele ramen. Niet alleen zullen niet alle ramen in een keer dichtgaan, er verschijnen ook bloemen in de ramen om je af te leiden. De eerste paar keer zul je dan ook niet verder van 25 ramen komen. Een tof spelletje voor als je twee minuten op de bus aan het wachten bent.

close to the window 1 close to the window 2 close to the window 3

Star Trek – Wrath of Gems

Fans van Star Trek kunnen los gaan met Wrath of Gems. Een game die is gebaseerd op zowel de originele als the next generation. Kies het verhaal dat jij wil volgen en je zult een aantal spacebattles spelen. In plaats van realtime of turn-based acties, speel je op een bord waar je verschillende gems moet combineren. Wanneer je drie of meer gems naast of onder elkaar hebt, verdwijnen ze en zal je schip een actie uitvoeren. Denk hierbij aan een aanval, een speciale aanval of juist verdedigen. Door de verschillende episodes uit te spelen, wordt je schip sterker en speel je steeds meer bekende personages vrij. De game is gratis, maar je kunt wel in-app aankopen doen.

Don’t Scream

En ten slotte Don’t Scream bestaat uit vier minigames voor de prijs van één. Eigenlijk voor de prijs van geen, want de game is helemaal gratis. Officieel valt de game in het horrorgenre, maar heel eng is het niet. Het zijn vier verschillende spellen die draaien om het hoofdpersonage die moet zien te overleven. In het eerste spel doe je dit door je zaklamp op de monsters te richten. In het tweede spel overleef je door de monsters voor je personage weg te vegen. Met het derde spel moet je het personage tussen de monsters door begeleiden. Het laatste spel laat je personage heen en weer rennen en tegelijk de monstertjes ontwijken. Door op je scherm te klikken rent hij naar die plek toe. Zorg er voor dat op de plek van bestemming geen monsters zijn, anders is het game over.

dont scream 1 dont scream 2 dont scream 3

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: