Home GamingAndroid Worms The Board Game komt naar Kickstarter

Worms The Board Game komt naar Kickstarter

by Jos Vis

Bereid je voor op een ‘INCOMING!’ spervuur van heilige handgranaten, exploderende schapen en raketwerpers die keuken-, eet- en cafétafels over de hele wereld zullen vernietigen: Team17 Digital en Mantic Games hebben vandaag een samenwerking aangekondigd om Worms: The Board Game te ontwikkelen , waarin de iconische ongewervelde dieren de hoofdrol zullen spelen in hun debuut tafelspel.

Mantic Games heeft een uitstekende staat van dienst in het licentiëren en aanpassen van populaire merken in tafelspellen, waaronder Hellboy, Mars Attacks, The Walking Dead, en er komen binnenkort nieuwe partnerschappen aan. Een Kickstarter-campagne voor Worms: The Board Game wordt gelanceerd in augustus 2023, met een geplande retaillancering in 2024 als onderdeel van het aftellen naar het 30-jarig jubileum van de Worms-serie in 2025.

Michael Pattison, CEO van Team17 Digital, zei: “Het merk Worms speelt al bijna 30 jaar een grote rol in het succes van Team17 Digital, en we zijn erg verheugd dat onze kronkelige wezens binnenkort zullen strijden op tafels over de hele wereld. We werken al enige tijd nauw samen met Mantic Games om ervoor te zorgen dat de Worms-ervaring volledig wordt ingekapseld als een tafelspel, en we kijken uit naar de crowdfunding-campagne die over een paar maanden van start gaat!”

Ronnie Renton, CEO van Mantic Games, zei: “Worms: The Board Game wordt vorm gegeven om alle verslavende, tactische gameplay en hilarische momenten te bieden die je zou verwachten! We houden van de videogameserie en het is een absoluut genot om deze feelgood-ervaring naar het tafelblad te brengen waar Worms-fans overal van kunnen genieten met hun familie en vrienden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: