Home Gaming Minabo – Een wandeling door het leven gelanceerd op Xbox-consoles

Minabo – Een wandeling door het leven gelanceerd op Xbox-consoles

by Jos Vis

Uitgever van videogames SelectaPlay en ontwikkelaar DevilishGames zijn verheugd aan te kondigen dat Minabo – A walk through life, een gezellige sociale simulatie-videogame over het leven, gelanceerd op Xbox, na een succesvolle release in april vorig jaar op PlayStation 4/5, Nintendo Switch en pc (Steam).

In Minabo – Een wandeling door het leven kunnen spelers hun eigen raap kweken en de cirkel van het leven van geboorte tot dood ervaren door interactie met andere rapen en de omgeving. Trouwen, een gezin stichten, huisdieren verzorgen of wil je alleenstaand blijven en voor je ouders zorgen? De stem is aan jou om relaties aan te gaan (of niet) in korte levensfasen.

Spelers kunnen schattige personages ontmoeten terwijl ze mooie levels verkennen die zijn gemaakt met een kleurrijke en vrolijke kunststijl, terwijl ze door 25 levels worden geleid die zijn ontworpen met de hulp van psychologen om de verschillende levensgebeurtenissen waarmee ze te maken krijgen te verbeteren. Elk niveau biedt verschillende uitdagingen om verschillende levensdoelen te bereiken en succesvolle playthroughs te voltooien.

“Na bijna twee jaar ontwikkeling zijn we ongelooflijk blij met de release van Minabo – A Walk Through Life, een experimentele videogame gebaseerd op het leven. We hopen dat spelers net zoveel genieten van deze unieke, creatieve ervaring als wij hebben genoten van het creëren en tot leven brengen van de personages”, zegt David Ferriz, mede-oprichter van DevilishGames.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: