Home GamingAndroid World of Tanks Generals Closed Beta begint vandaag

World of Tanks Generals Closed Beta begint vandaag

by Mark van Truijen

Wargaming maakt bekend dat de World of Tanks Generals zojuist de closed bèta is ingegaan. Diegenen die zich als tester hebben opgegeven kunnen aan de slag en met hun feedback zullen de ontwikkelaars de game optimaliseren.

World of Tanks Generals is speelbaar via web browsers. Aangepaste versies voor Android en iOS zullen later worden toegevoegd. World of Tanks Generals zal een PvP modus en PvE trainingen bevatten die spelers de gelegenheid geven om de basis concepten te leren kennen, kaarten te spekken, strategieën uit te werken en kaarten te vrij te spelen die bij hun speelstijl passen.

In deze gesloten bèta zijn er meer dan 200 unieke kaarten beschikbaar die verspreid zijn over drie fracties namelijk de Amerikanen, Duitsers en de USSR; die daaronder ook weer verdeeld zijn in diverse types. Gewapend met jouw kaartdeck kun je dynamische duellen aangaan met diverse strategieën, tactische trucjes en op elk moment moet je klaar staan om te kunnen anticiperen op de snode plannen van de vijand.

Generals zal onderdeel gaan worden van het Wargaming.net ID account wat ervoor zorgt dat er niet alleen instant access is tussen World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Warplanes en World of Warships maar ook de credits onderling verdeeld zullen worden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d