Home Gaming FAR CRY 4 VALLEY OF THE YETIS BESCHIKBAAR VANAF 10 MAART

FAR CRY 4 VALLEY OF THE YETIS BESCHIKBAAR VANAF 10 MAART

by Mark van Truijen

Valley of the Yetis, de nieuwe DLC voor Far Cry 4, is vanaf 10 maart beschikbaar. Download Valley of the Yetis via Xbox Marketplace voor Xbox One en Xbox 360, via Steam en Uplay voor Windows PC en vanaf woensdag 11 maart via de Playstation­®Store voor Playstation®4 en Playstation®3.

DUISTERE SEKTES

Je speelt als Ajay wanneer jouw helikopter crasht op een gevaarlijke bergkam in de Himalaya’s. Zonder enige beschutting verover je een kamp en bewaak je het tegen een duistere sekte die alleen ’s nachts tevoorschijn komt.

MYSTERIEUZE YETI’S

Mocht je de nacht overleven, dan staat je een nóg grotere uitdaging te wachten in de donkere grotten van de Himalaya’s, waar de Yeti’s je opwachten. Probeer de barre omstandigheden in het Himalayagebergte te overleven en los het geheim achter de mysterieuze Yeti’s op. Speel de missies in Valley of the Yetis alleen of met een vriend.

Als Season Pass-eigenaar krijg je meteen toegang tot Valley of the Yetis. Als je nog geen Season Pass hebt, kan je Valley of the Yetis ook apart aanschaffen. De Season Pass voor Far Cry 4 is nog steeds verkrijgbaar. Je bespaart 25% op alle DLC’s en je hebt meteen toegang tot Valley of the Yetis,The Syringe, Escape from Durgesh Prison, Hurk Deluxe en Overrun.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: