Home Gaming Gran Turismo 6 komt vandaag met update 1.16

Gran Turismo 6 komt vandaag met update 1.16

by Jeffrey van den Bogaart

Gran turismo 6 komt vandaag met de nieuwe update 1.16.  Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste features:

Vision Gran TurismoMINI Clubman
De MINI Clubman Vision Gran Turismo is vrijgegeven.

Nadat de update is geïnstalleerd, kun je de auto kopen via het menu Vision GT in de sectie AUTO’S van Mijn huis. Je kunt de auto ook bemachtigen door een ronde te voltooien (ongeacht de rondetijd) in het nieuwe seizoensevent, dat tijdelijk beschikbaar is.

Mid-Field Raceway
Het populaire originele Gran Turismo-circuit maakt een comeback in verbeterde vorm! Dit razendsnelle circuit bevindt zich in een bergachtig landschap vol hoogteverschillen, lange rechte stukken en gemiddeld tot zeer snelle bochten. Halverwege het circuit vind je een bocht van 180 graden, over het circuit heen.

Speltype B-Spec
Het speltype B-Spec, waarin je een AI-coureur voor jou kunt laten racen, is geïmplementeerd in alle events uit het speltype Carrière. B-Spec is handig wanneer je het lastig vindt om sommige races uit te rijden, zoals de langere enduranceraces, of als je het gewoon leuk vindt om toe te kijken. Je selecteert B-Spec in het snelmenu voor de start van de events uit de Carrière.

Extra lakopties
Het menu Lak is uitgebreid: je kunt nu aangepaste achtervleugels een nieuwe kleur geven. Daarnaast is de optie Kies een al gebruikte lak. toegevoegd aan het menu Lak om het makkelijker te maken om de carrosserie en vleugels dezelfde kleur te geven.

Meer auto’s kunnen een nieuwe lak krijgen
Het is nu mogelijk om de carrosserieën van de Mazda LM55 Vision Gran Turismo en de Chevrolet 2X Vision Gran Turismo een nieuwe lakte geven.

2014-Chevrolet-Chaparral-2X-3

Andere verbeteringen en aanpassingen
– De force feedback van de stuurcontrollers is verminderd voor de Red Bull X Series Fan Car.
– Je kunt nu de seizoensevents bekijken via de Community-features op gran-turismo.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x