Home Gaming Word gek met deze NIEUWE trailer voor Alone in the Dark

Word gek met deze NIEUWE trailer voor Alone in the Dark

by Jos Vis

Daal af in de waanzin van Alone in the Dark terwijl je de bewoners van Derceto Manor ontmoet in deze gloednieuwe trailer!

Krijg een glimp van de waanzin van Emily en Edward: “Een van de belangrijkste onderdelen van het spel is de plek. Het is in de kern een verhaal over een spookhuis. Daarom moesten we ervoor zorgen dat we Derceto opnieuw creëerden!”, zegt Creatief directeur Mikael Hedberg.

Jodie Comer en David Harbor praten over verschillende verhaaleindes en de kleurrijke, levendige personages die je tegenkomt. Afhankelijk van wie je kiest om te spelen, Emily of Edward, zullen mensen anders reageren en zul je verschillende scènes ervaren – zeker de moeite waard om als allebei te spelen!

Alone in the Dark is ontwikkeld door Pieces Interactive in Zweden en uitgegeven door THQ Nordic en komt op 20 maart 2024 naar PC, Xbox Series S/X en PlayStation 5. Alone in the Dark en the Alone in the Dark’s Digital Deluxe De editie is nu beschikbaar voor pre-order. De Digital Deluxe Edition bevat het basisspel, het Derceto 1992 Costume Pack, het Vintage Horror Filter Pack en de Director’s Commentary Mode.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x