Home Gaming Ambitieuze Roguelite Shooter: ‘Riftstorm’ kondigt openbare pre-Alpha-playtest aan

Ambitieuze Roguelite Shooter: ‘Riftstorm’ kondigt openbare pre-Alpha-playtest aan

by Jos Vis

Het Riftstorm-ontwikkelingsteam, Mythic Alliance, is verheugd een tweede en spannende pre-alpha playtest aan te kondigen op 8 maart 2024 om Pacific Standard Time.

Voortbouwend op het groeiende succes van hun eerste playtest in november 2023 heeft het team de focus verlegd naar het toevoegen van een veelgevraagde verhaallaag, twee nieuwe speelbare agenten en één nieuw mythisch type.

Riftstorm met zijn gedistingeerde presentatie en snelle en vloeiende actie is een Roguelite Shooter met unieke wapenvaardigheden, uitdagende kerkers en hoge herspeelbaarheid voor solo en coöp. Speel als een geheime elite-agent tegen de eindeloze dreiging van kosmische verschrikkingen.

Startpunt

De speler doorloopt een korte tutorial over hoe de besturing werkt. Na het voltooien van de tutorial gaat hij naar de basis van de agent en kan hij kiezen welke missie hij solo of in coöp wil uitvoeren. De speler kan ook kiezen uit vier agenten op basis van hun specialiteit en zijn wapenuitrusting kiezen voordat hij aan de missie begint.

Kosmische horror ontmoet militair occultisme

Explosieve actie en een aantal fantastische bewegingen kunnen worden uitgevoerd terwijl je je begeeft in de rijken van het onbekende vol mythen en nachtmerries. In dit universum worden de wezens en dingen uit mythen en nachtmerries Mythiek genoemd; en degenen die er dagelijks mee te maken krijgen zijn de Operatives

Intensieve Roguelite-shooter voor meerdere spelers

Neem de controle door te schieten, te ontwijken, elke run aan te passen aan je sterke punten en je favoriete speelstijl te kiezen. Domineer de kerker in een intense co-op roguelite shooter, beheers het schieten, ontwijken en ervaar verschillende uitdagingen via procedureel gegenereerde kerkers. Creëer de beste builds, experimenteer en pas aan.

Coöp-PvE voor maximaal 3 spelers

Verenig je met bondgenoten in een meer uitdagende en spannende multiplayer-kerker via coöp-gameplay. Werk samen en overleef steeds uitdagendere ontmoetingen om de beste buit te verdienen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x