Home Gaming Help ‘Spider Fox’ de chaos te ontrafelen die is veroorzaakt door een gekke wetenschapper

Help ‘Spider Fox’ de chaos te ontrafelen die is veroorzaakt door een gekke wetenschapper

by Jos Vis

Het eerder aangekondigde Spider Fox zal op 3 april dit voorjaar via STEAM op pc verschijnen. Geproduceerd en ontwikkeld door indiegame-ontwikkelaar en uitgever Planet 47 Games, biedt Spider Fox een leuk en uitdagend web-slingerend avonturenspel met een Mad Scientist en enkele zeer bijzondere dieren die hulp nodig hebben.

Spider Fox is geen gewoon avonturenspel! Je speelt als een vos die is samengesmolten met een spin, en je doel is om door prachtige omgevingen te dwalen die bevolkt zijn met allerlei soorten wezens en beestjes. De Mad Scientist heeft een aantal combinaties van wilde dieren gemaakt en met behulp van je beste vaardigheden en capaciteiten moet je klimmen en Grappling Webs en andere items gebruiken om zijn obstakels te overwinnen en de dieren in nood te redden. Je kunt onderweg dingen als web- en klimniveaus upgraden, en de omgeving is bezaaid met items en verzamelobjecten om je te helpen bij het navigeren door kaartuitdagingen.

Spider Fox werd geïnspireerd door de 5-jarige zoon van de ontwikkelaar, die veel feedback en ideeën aanbood. Samen vroegen ze zich af wat er zou gebeuren als ze het engste ding ter wereld, een spin, zouden combineren met een van de schattigste dingen, een vos, en vanuit dat uitgangspunt zou een fascinerende wereld van ideeën groeien. Wat begon als een persoonlijk ‘huisdier’-project groeide uit tot het geweldige spel dat het vandaag de dag is. Geschikt voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Bereid je voor op een belachelijk leuk avontuur met een overvloed aan dieren om te redden en te genezen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x