Home GamingAndroid Wizard101’s langverwachte nieuwe wereld-update ‘Lemuria’ nu beschikbaar

Wizard101’s langverwachte nieuwe wereld-update ‘Lemuria’ nu beschikbaar

by Jos Vis

KingsIsle Entertainment en gamigo hebben de volgende langverwachte nieuwe wereld gelanceerd voor een van de meest magische MMORPG’s ooit, Wizard101. Als toevoeging aan de indrukwekkende wereldenstal van het spel, kunnen Wizards reizen naar de verloren wereld van Lemuria, dat wil zeggen – als zo’n plek al bestaat. Hun avontuur zal worden gevuld met een nieuwe verhaallijn, wereldscènes, personages, wezens en bazen, naast nieuwe spreuken, items en uitrusting. Wizards zullen ook in staat zijn om tot 150 te levelen vanaf de huidige 140.

In Wizard101’s Lemuria-update is een mysterieuze entiteit aan de Wizard verschenen onder het mom van de Oude. Verward en verloren, weet het maar één ding zeker: het moet de wereld van Lemurië vinden. Het enige probleem is dat zo’n wereld niet bestaat. Het is aan de speler om een ​​onderzoek te starten naar de verloren gegane fragmenten van de geschiedenis en een stille misdaad te ontdekken die zo monumentaal is dat hij de spiraal deed schudden. In het proces zullen spelers een wereld ontdekken vol raadselachtige Maki’s, nostalgische helden en genoeg woordspelingen om je vader te laten zeggen “Ight imma head out”.

YouTube video


“Het voelt alsof ik dit elke keer zeg als we een grote update voor Wizard101 lanceren, maar ik geloof dat Lemuria onze beste ooit is”, zegt KingsIsle Entertainment Game Director Leah Ruben. “Het heeft alles waarvan we weten dat onze spelers het meest genieten – inclusief een cast van unieke personages die tot leven worden gebracht door een combinatie van geweldige voice-acting en lachwekkende grappige dialogen. Het beste van alles is dat het een update is waar alle spelers – niet alleen degenen aan het eindspel – van kunnen genieten, omdat we veel meer aan de update hebben toegevoegd dan alleen de nieuwe verhaallijn!”

De Lemuria-update bevat ook een groot aantal nieuwe functies en verbeteringen aan Wizard101:

  • Quest Journal-verbeteringen: een vernieuwd Quest-journaal dat het filteren van missies mogelijk maakt, maakt het gemakkelijker dan ooit om alle hoofd- en nevenmissies bij te houden.
  • Meer avontuurlijke avonturenfeesten: er zijn nieuwe manieren toegevoegd om ervoor te zorgen dat uw feest plezier heeft, inclusief verbeterde chatmogelijkheden en een bijpassende zoektocht-indicator, zodat iedereen bij elke stap samen van de verhaallijn kan genieten.
  • PvP-updates: nieuwe PvP-gerichte spreuken, het gebruik van een schaakstijltimer voor 1v1 gerangschikte gevechten en tovenaars kunnen nu hun tegenstanders inspecteren in het wedstrijdresultatenvenster.
  • Nieuwe Beastforms: Wizards die snakken naar een nieuwe Beastform for Beastmoon-evenementen, zullen verheugd zijn te horen dat er in de komende maanden vijf nieuwe beschikbaar zullen zijn.
  • Nieuwe evenementbeloningen: zowel Beastmoon Hunt- als Monster Mayhem-evenementen hebben nieuwe en vernieuwde beloningen voor spelers.
  • Nieuwe Pack Preview-functie: Wizards kunnen items in geselecteerde packs bekijken om een ​​lijst te zien met nieuwe huisdieren, rijdieren en uitrusting die ze kans maken te ontvangen.
  • Castle Magic-verbeteringen: Babbage Basset in Marleybone heeft een heleboel nieuwe aanbiedingen voor Wizards die hun huis magischer en gastvrijer willen maken voor bezoekers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: