Home Gaming Arma 3 Art of War DLC haalt meer dan $ 155k op voor het goede doel

Arma 3 Art of War DLC haalt meer dan $ 155k op voor het goede doel

by Jos Vis

Videogameontwikkelaar Bohemia Interactive doneert 100% van hun inkomsten na belasting van de Arma 3 Art of War liefdadigheids-DLC aan het Internationale Comité van het Rode Kruis (ICRC). Het totale ingezamelde bedrag is $ 155.783 USD (ongeveer € 138.330 EUR / £ 116.944 GBP). Nu de geldinzamelingsperiode voorbij is, is het Art of War Charity Pack permanent gratis beschikbaar gesteld voor alle Arma 3-spelers, net zoals het werd aangekondigd toen de DLC in februari van dit jaar werd uitgebracht.

Het Art of War Charity Pack voegt een in-game kunsttentoonstelling toe aan Arma 3 waar bezoekers enkele van de beste kunstwerken en screenshots kunnen zien die zijn gemaakt door de Arma 3-community. De DLC bevat ook een nieuw singleplayer-gevechtsscenario waarin spelers op een missie worden gestuurd om waardevolle schilderijen terug te krijgen die in een oorlogsgebied zijn gestolen. Andere toevoegingen zijn een formeel pak, parade-uniform, nieuwe rugzak, verschillende t-shirts en verschillende rekwisieten met betrekking tot kunstgalerijen en gedenktekens.

De Arma 3 Art of War DLC was ongeveer 9 maanden te koop op Steam. Mensen konden de DLC krijgen voor de standaardprijs van 1,99 USD/EUR/GBP, of, als ze meer wilden doneren aan het goede doel, ze konden het kopen tegen de optionele hogere prijsniveaus van 4,99 USD/EUR/GBP en 9,99 USD/ EUR/GBP. Alle drie de aankoopopties bevatten dezelfde inhoud. Uiteindelijk kocht ongeveer 84,4% van de mensen het tegen de standaardprijs van 1,99 USD, 5,4% kreeg het tegen de middelste prijscategorie van 4,99 USD en 10,2% kocht de hoogste prijscategorie van 9,99 USD.

De donatie van $ 155.783 zal het ICRC ondersteunen in hun missie om humanitaire bescherming en hulp te bieden aan slachtoffers van gewapende conflicten en andere situaties van geweld.

“We zijn Bohemia Interactive en alle spelers die een donatie hebben gedaan aan het ICRC erg dankbaar. Onze samenwerking door de jaren heen is een sterk voorbeeld van de synergieën die kunnen worden ontwikkeld tussen gemeenschappen, offline en online, en deze donatie zal een duidelijk verschil in het leven van duizenden mensen”, zegt Marek Resich van de afdeling Resource Mobilization van het ICRC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x