Home TVSeries Westworld Season 4 teaser

Westworld Season 4 teaser

by Jos Vis

Ondanks dat je bij That’s Gaming vaak bovenop het nieuws zit word je zo nu en dan toch ineens aangenaam verrast. Eerlijk gezegd wisten we niet dat er een vierde seizoen gepland was van de Westworld-serie en we kregen een beetje het idee dat het derde seizoen iets minder enthousiast werd ontvangen dan de eerste twee. Eerlijk is eerlijk, de eerste twee seizoenen waren dan ook geweldig en als kijker werd je constant op het verkeerde been gezet. Ondanks dat het derde seizoen minder goed in elkaar zat, bleef het toch een feest om te kijken naar de deze sci-fi-serie.

Westworld draait om de opstand van robots, die als schietschijven fungeerde in een opgezette wereld met verschillende thema’s Stel je voor dat er ergens een gigantisch ‘pretpark’ is, waar jij als nepcowboy je gang kon gaan. Speel jij dan ’the good guy’ of ben je een regelrechte ‘outlaw’? De robots zijn behoorlijk geavanceerd en zijn bijna niet te onderscheiden van ‘echte’ mensen, waardoor alle avonturen in het park zo echt mogelijk aanvoelen. Gelukkig hebben deze robots geen gevoelens en kun je ze uitzetten wanneer je dat wil, maar het probleem zit hem echter in de schrijver van de serie. Dat is niemand minder dan Michael Crichton, bekend van o.a. Jurassic Park en The Andromeda Strain. Hij staat erom bekend sci-fi verhalen te schrijven waarbij er vaak iets bijzonders is uitgevonden dat uiteindelijk morele problemen op gaat leveren. Met andere woorden: de mens knoeit met dingen waarmee ze beter niet zouden moeten knoeien en al snel wordt de uitvinding een gevaar voor de mensheid.

Mocht je de serie nog niet hebben gezien, begin er dan vandaag nog mee. De eerste paar afleveringen lijken misschien niet zo boeiend, totdat je door hebt wat er nu echt eigenlijk gaande is. Verder willen we het niet verklappen, maar als je nu elke avond de serie gaat bingewatchen dan ben je net op tijd klaar voor de start van het vierde seizoen. Westworld Season 4 is vanaf 26 juni te zien bij HBO Max, tot die tijd moeten we het doen met deze prachtige teaser.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: