Home Gaming Wees op je hoede in Apex Legends: Escape – Gameplay-trailer

Wees op je hoede in Apex Legends: Escape – Gameplay-trailer

by Jos Vis

EA en Respawn Entertainment hebben vandaag een gloednieuwe gameplay-trailer uitgebracht, die de diepten van de Oceanen van Gaia, een land met een rijke geschiedenis en een ongerepte wildernis, laat zien. Met de aftrap van Apex Legends: Escape op 2 november verrijst niet alleen de angstaanjagende nieuwe map Storm Point, maar ook de nieuwe Legend Ash, een nieuw wapen en nog veel meer. 

YouTube video

Voor een overzicht van wat er nieuw is in Apex Legends: Escape, kijk hieronder:

  • Nieuwe map: Storm Point – Deze map ziet er misschien verleidelijk uit, maar de smetteloze stranden en kristalheldere wateren zijn slechts het oog van de orkaan. Het wemelt van wilde Prowlers, een nieuw soort vijandelijke zwermen, en giftige spinnen. Legends zijn gearriveerd op het eiland en vinden nieuwe manieren om over de diverse POI’s op de map te reizen, waaronder eilandclusters, jungle-complexen en een basis in een enorme berg die de hoogste locatie op een Apex Legends-map tot nu toe markeert.
  • Nieuwe Legend: Ash – Een schim van de vrouw die ooit Dr. Ashleigh Reid was, detecteert overal de dood, en spiest tegenstanders met elektrische vallen die ze op hun plaats houden, terwijl ze door de ruimte scheurt om meer levens te nemen.
  • Nieuw wapen: C.A.R. SMG – Dit flexibele wapen kan zowel lichte als zware munitie afvuren. Het Combat Advanced Round-machinegeweer is volledig automatisch, maar zorgt voor een redelijk grote terugslag.

Apex Legends: Escape bevat ook een nieuwe Battle Pass met skins en beloningen die vrijgespeeld worden door uitdagingen te voltooien – samen met een nieuw Ranked-seizoen dat begint met de lancering van Escape op 2 november voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: