Home Gaming Fysieke editie aangekondigd van #DRIVE Definitive Edition voor Switch

Fysieke editie aangekondigd van #DRIVE Definitive Edition voor Switch

by Jos Vis

PM Studios en ontwikkelaar Pixel Perfect Dude zijn verheugd om aan te kondigen dat de fysieke editie #DRIVE Nintendo Switch zich snel een weg baant naar Limited Run Games – morgen beschikbaar voor pre-order! Miljoenen spelers op Nintendo Switch hebben genoten van #DRIVE sinds de release in digitale vorm in 2020. Het is het perfecte cadeau voor #DRIVE-fans overal en komt net op tijd aan voor de feestdagen. Zowel de fysieke als de digitale edities voor Switch worden beschouwd als de “definitieve editie” met alle eerder uitgebrachte inhoud en de opwindende nieuwe functie Fotomodus.

Beschikbaar voor pre-order morgen via Limited Run Games, je kunt de #DRIVE standaardeditie vergrendelen voor $ 29,99 en de SteelBook-editie voor $ 39,99. Beide fysieke edities worden geleverd met een verschillende geurende #DRIVE-luchtverfrisser waarvan je kunt genieten terwijl je de openbare weg opgaat.

DRIVE is een eindeloze rij-videogame geïnspireerd op road- en actiefilms uit de jaren 70 en 80. Zo eenvoudig mogelijk, zodat de speler een auto kan kiezen, de plaats kan kiezen en gewoon de weg op kan. Houd er rekening mee dat u niets anders raakt.

Kenmerken:

  • Mooie laag poly kunststijl
  • Verbluffende “Fotomodus” om het stof op te vangen terwijl het achter je aan trekt
  • Verslavende mechanica voor autorijden
  • Auto upgrade systeem
  • 70+ unieke auto’s
  • 8 locaties

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: